Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Ignat, liber de contract
După două sezoane petrecute la Brăila, severineanul Dan Ignat a decis să se despartă de echipa pentru care mai evoluase şi în returul campionatului 2010-2011
Mircea OGLINDOIU ,24 iulie 2014,23:29 nr. afisari:2155

Fundaşul oltean a fost unul dintre jucătorii de bază la CF Brăila, dar problemele financiare cu care se confruntă clubul de la Dunăre l-au determinat pe Ignat să-şi caute alt angajament.

Mi-am terminat contractul şi, din diferite motive, nu l-am mai prelungit. A fost o perioadă frumoasă pentru mine, fiindcă am fost mai mereu titular. M-am simţit bine la Brăila, mai puţin ultimele luni. Sper ca echipa să depăşească problemele financiare cu care se confruntă şi să rămână în eşalonul secund. Publicul brăilean merită să vadă în continuare fotbal.
A spus Ignat

Fundaşul de 28 de ani a fost aproape în această vară de un transfer la prim-divizionara Gaz Metan Mediaş, iar în prezent se află pe lista mai multor echipe din eşalonul secund.

Deocamdată sunt acasă, în vacanţă. Am ceva oferte, sunt în discuţii cu mai multe echipe, dar nu este nimic sigur până nu semnezi. Nici nu vreau să mă grăbesc, fiindcă vreau să iau cea mai bună decizie, având în vedere criza cu care se confruntă fotbalul românesc.
A precizat Dan Ignat

Acesta exclude o revenire în fotbalul severinean, deşi era dorit de nou-promovata în Liga a III-a, Minerul Mehedinţi, echipă care va beneficia de sprijinul financiar al Primăriei Drobeta Turnu Severin şi al Consiliul Judeţean Mehedinţi.

Eu vreau să joc cel puţin la nivelul eşalonului secund. Mi-aş dori ca de data aceasta să fie la Severin un proiect serios şi de lungă durată, din care să facă parte cât mai mulţi localnici. Sper ca Minerul să reuşească să promoveze, dar pentru asta are nevoie şi de un buget corespunzător.
A spus fundaşul

De-a lungul carierei, Dan Ignat, fost component al lotului naţional de juniori, a evoluat la FC Drobeta (J), GP Craiova (J), Minerul Moldova Nouă (C), CS Severnav (C), FC Drobeta (B), Farul Constanţa (B), Viitorul Constanţa (B), CF Brăila (B), FC Olt Slatina (B), Gaz Metan Severin (B) şi CF Brăila (B), din iulie 2012. Totodată, Ignat e singurul fotbalist din istoria Mehedinţiului care a reuşit să promoveze cu două echipe locale, în Divizia B şi în Liga I, performanţe reuşite cu Severnav în 2007, respectiv  Gaz Metan Severin, în 2012.

 
Curs valutar BNR - 23-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj