Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Irina Begu şi Raluca Olaru, optimiste după calificarea în optimi la US Open
,5 septembrie 2015,12:38 nr. afisari:1676

Jucătoarele de tenis Irina-Camelia Begu şi Raluca-Ioana Olaru au declarat, vineri, după ce au acces în optimi la dublu feminin la US Open, că sunt încrezătoare în şansele lor la ultimul Grand Slam al anului, subliniind că speră să joace cât mai bine în continuare, scrie Mediafax.

Irina-Camelia Begu şi Raluca-Ioana Olaru s-au calificat, vineri, în optimile probei de dublu feminin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Begu şi Olaru au învins, în turul doi, cu scorul de 7-5, 6-4, după 89 de minute, perechea spaniolă Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 8.

"Nu m-a afectat faptul că nu eram favorite, le-am învins la Toronto, deci era clar că avem şansele noastre. Într-adevăr poate faptul că era turul doi la un turneu de Grand Slam şi un public mai numeros mi-a dat câteva emoţii la început, însă mă simt bine cu Irina pe teren şi au dispărut emoţiile la fel de repede precum au şi apărut şi apoi pur şi simplu ne-am bucurat de meci şi am crezut în şansa noastră până la sfârşit", a declarat Olaru.

Olaru este optimistă pentru meciul cu surorile Yung-Jan Chan şi Hao-Ching Chan, favorite 9: "Va fi cu siguranţă un meci dificil, au jucat bine în ultima vreme, sunt surori deci bănuiesc că ele comunică destul de bine şi sunt obişnuite una cu cealaltă, însă şi noi ne simţim bine impreună, am jucat bine până acum, aşa că avem toate motivele să fim optimiste şi pentru următorul meci".

Şi Irina Begu este încrezătoare în şansele lor ca echipă: "Noi suntem foarte încrezătoare, mai ales acum că am bătut favoritele 8, nu a fost un meci deloc uşor, eu sper să jucăm în continuare la fel de bine şi să ne bucurăm. La Grand Slam-uri întotdeauna este mai greu şi toate jucătoarele trag să obţină rezultate cât mai bune, însă noi ne facem treaba şi sper sa jucăm cât mai bine".

În optimi, Begu şi Olaru vor întâlni cuplul Yung-Jan Chan/Hao-Ching Chan (Taiwan), cap de serie numărul 9.

Pentru calificarea în optimi la US Open, Begu şi Olaru vor primi un cec în valoare de 35.025 de dolari.

 
Curs valutar BNR - 20-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj