Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
FOTBAL LIGA I
Se aglomerează programul
Pandurii vor avea un sfârşit de an încărcat
Cosmin LENGYEL-IONESCU ,13 noiembrie 2014,05:47 nr. afisari:2244

Nu mai puţin de cinci meciuri  oficiale mai  au de disputat gorjenii până la încheierea anului, atunci când vor reveni din pauza competiţională. Seria jocurilor va începe cu cel din etapa a XV-a a Ligii I, contra formaţiei FC Botoşani, la Târgu-Jiu, va fi urmat de deplasarea tot din campionat de la Iaşi, între partida din „Copou” şi întâlnirea de acasă cu Rapid Bucureşti, se va intercala jocul din sferturile Cupei României, cu „U” Cluj. În final, după ce se va încheia turul campionatului, Pandurii va mai evolua într-o partidă oficială, cea din sferturile Cupei Ligii, unde va înfrunta, la Târgu-Jiu, pe Oţelul Galaţi. Astfel, în aproximativ trei săptămâni elevii lui Grigoraş vor susţine cinci meciuri în cele trei competiţii interne în care sunt angrenaţi, având obiective fixate atât pentru Cupa României, cât şi pentru Cupa Ligii.

Orice competiţie o tratăm foarte serios, iar acum avem şanse reale de a merge în semifinalele Cupei Ligii. Chiar şi în Cupa României avem şanse mari pentru că nu cred că diferenţa aceea din campionat cu U Cluj (n.r. scor 0-2 la Cluj) o să fie o piatra de moară pentru noi. Ba din contră, acum avem şi moral să ne luăm revanşa.
A afirmat tehnicianul pandurilor

Cinci jocuri în trei săptămâni

Deci, se anunţă un sfârşit de an solicitant pentru panduri, care ori vor defila în epilogul unui an nereuşit, ori vor dezamăgi şi se nu vor materializa aşteptările conducerii adminsitrative şi tehnice.

Anul 2014 a fost un an negru pentru noi şi de aceea, pe finalul acestui an trebuie să scoatem maximum din meciurile, pe care le vom mai juca, pentru a reuşi să ne îndepărtăm de zona fierbinte a clasamentului şi pentru a schimba impresia lăsată. Meciul de la Braşov a fost un punct de plecare, nu am luat decât trei puncte deocamdată, iar în următoarele trei partide va trebui să fim constanţi în rezultate şi să luăm cât mai multe puncte. Vom evolua cu adversari în faţa cărora avem şanse reale de a obţine cât mai multe puncte, e vorba de Botoşani, Iaşi şi Rapid. Să sperăm că această ultimă victorie ne va da un moral bun după o perioadă de lipsă de încredere pe care am traversat-o. După foarte multă vreme am văzut şi eu ceva bucurie în vestiar.
A declarat Petre Grigoraş

 
Curs valutar BNR - 20-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj