Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Şi el vrea spectacol la Târgu Jiu
Pustai: «Când fac pregătirea jocului, pornesc cu faza ofensivă»
Venind după Petre Grigoraş, lui Cristi Pustai nu-i va fi uşor să menţină echipa pe acelaşi trend spectaculos, însă tehnicianul ardelean susţine că va aşeza jocul formaţiei pe aceleaşi coordonate
Alin PEPTAN ,6 februarie 2013,22:09 nr. afisari:1986

Perioada de pregătire nu-i dă mare bătaie de cap lui Cristi Pustai sau cel puţin aşa lasă să se înţeleagă noul tehnician al pandurilor. Acesta spune că greul va începe odată cu primul joc oficial.

Lucrurile dificile vor veni în campionat. Acum e cel mai bine, în perioada asta. E cel mai greu pentru fotbalişti, dar în perioada campionatului vor apărea problemele.
Cristi Pustai

Întrebat dacă va miza tot pe cartea ofensivă, antrenorul a precizat că modul său de a privi jocul de fotbal nu diferă foarte mult de cel în care predecesorul său a aşezat echipa şi a pus-o să evolueze.

Şi eu, când fac pregătirea jocului, pornesc tot cu faza ofensivă, apoi tranziţia şi faza defensivă. Acestea sunt cele trei faze ale jocului. Ar fi bine ca între rezultate şi spectacol să existe o relaţie de bijectivitate. Să fie şi una şi alta şi, dacă se poate, să fie şi în acelaşi timp.
Pustai, care promite că fotbalul spectacol nu va avea de suferit după intervenţia sa asupra stilului de joc al echipei gorjene

Mizează pe Viera

În ciuda faptului că fundaşul ivorian Ousmane Viera a intrat în ultimele şase luni de contract şi este posibil ca din vară să nu mai facă parte din lotul pandurilor, Cristi Pustai spune că va conta pe serviciile acestuia până la final, iar acest lucru este valabil pentru orice jucător care poartă pe piept sigla clubului şi are un contract semnat cu gruparea din Târgu Jiu.

Pentru mine, orice jucător care este în vestiar la Pandurii este un jucător care, dacă este în formă bună şi poate să joace, va juca. Problemele contractuale sunt problemele clubului. Atâta vreme cât este în vestiar, este jucător la Pandurii.
Tehnicianul pandurilor

În legătură cu modul în care va reuşi să umple golul lăsat de plecarea lui Maxim, Pustai evită să dea un nume şi a afirmat că doar partidele oficiale vor spune cine va fi urmaşul actualului jucător al şvabilor: “E prematur să vorbim dacă avem soluţia pentru înlocuirea lui Maxim. Vor vorbi jucătorii în timpul campionatului. Atunci se face evaluarea corectă. Acum este o perioadă de pregătire.”

 
Curs valutar BNR - 23-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj