Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Mihai Prunariu
FOTBAL LIGA I Pandurii sunt obligaţi la victorie cu Viitorul
Prunariu: «Trebuie să strângem rândurile»
Preşedintele clubului gorjean are încredere că Pandurii poate şterge cu buretele rezultatele negative din startul campionatului
Cosmin LENGYEL ,20 august 2014,23:06 nr. afisari:1375

Forma dezamăgitoare pe care elevii lui Grigoraş au arătat-o în primele meciuri din noul sezon, a adus multe critici asupra tuturor celor implicaţi în activitatea echipei de fotbal. Suporterii au fost cei mai răi „taxatori” şi i-au luat la „puricat” atât pe jucători cât şi pe conducători.
O replică firească în urma unui joc extrem de slab prestat de panduri. Umilinţa din partida cu Steaua pare să fi pus capac asupra răbdării susţinătorilor formaţiei din Târgu-Jiu, care cu siguranţă vor avea un cuvânt greu de spus la primul meci de pe teren propriu, cel de sâmbătă contra Viitorului Constanţa.

O nouă înfrângere pentru gorjeni s-ar putea lăsa cu demisii şi schimbări la nivelul băncii tehnice sau cel puţin mustrări destul de consistente din partea suporterilor. Însă preşedintele pandurilor are încredere în jucători că pot sparge gheaţa în jocul de sâmbătă şi cere ca toată lumea să strângă rândurile, de la antrenori până la suporteri.

Trebuie să strângem rândurile, toţi, de la jucători, antrenori, oameni din club, suporteri. Toată lumea. Să lăsăm deoparte frustrările şi discuţiile, să ne unim şi să câştigăm sâmbătă cu Viitorul. Este o perioadă grea, eu am în continuare încredere în echipă, o consider valoroasă, avem o echipă care-şi poate realiza obiectivele. Consider că am făcut transferuri bune, în continuare cred că această echipă are potenţial.
A declarat preşedintele Mihai Prunariu, conform panduriics.ro

Şi Petre Grigoraş este forţat să gândească pozitiv, deoarece nu mai există timp pentru răbdare, ci rezultatele pozitive trebuie să apară cât mai urgent.

Trebuie să gândesc realist, cunosc jucătorii, am lucrat cu ei. E o problemă că nu există ritm de joc la 6-7 jucători, au puţine meciuri jucate în 2014. E şi uşoară presiune, toată lumea s-a învăţat cu rezultate şi jocuri bune, iar acum lucrurile s-au schimbat în rău. Avem o singură victorie acasă cu Corona în 2014. În această săptămână să ne mobilizăm, iar sâmbătă să dăm totul.
A afirmat Petre Grigoraş, conform aceleiaşi surse

 
Curs valutar BNR - 22-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj