Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
FOTBAL LIGA I Steaua Bucureşti - Pandurii Tg.Jiu, azi, ora 21.00
Pot profita de relaxarea campionilor
Steaua Bucureşti nu va folosi primul 11 de bază în partida cu Pandurii, Reghecampf alegând să le ofere o mini vacanţă celor care au dus greul pe durata campionatului
Cosmin LENGYEL ,12 mai 2014,00:05 nr. afisari:1100

Pasa neagră pe care gruparea gorjeană o traversează de luni bune, poate fi resuscitată cu o victorie în faţa rezervelor vechii şi noii campioane.
După ce şi-a asigurat matematic titlul cu numărul 25, tehnicianul Stelei s-a hotărât în cele din urmă să le acorde o perioadă de relax jucătorilor ce au contribuit cu 100 de procente la aprope fiecare partidă disputată în acest campionat, jumătate din garnitura de bază urmând să fie înlocuită cu fotbaliştii ce au evoluat mai puţin de-a lungul sezonului.

Aspect ce ar trebui să uşureze misiunea elevilor lui Grigoraş în această seară pe terenul din Ghencea. Însă nu trebuie neglijat faptul că jucătorii din linia a doua a formaţiei bucureştene vor intra pe teren cu gândul şi ambiţia de a demonstra că deţin calităţile şi potenţialul necesar ca din sezonul viitor să prindă un loc pe lista titularilor de drept.
În ceea ce îi priveşte pe Panduri, jocul acestora nu a fost revigorat nici în etapa precedentă, contra Viitorului Constanţa. Gorjenii au remizat pe teren propriu în compania formaţiei “regelui”, scor 1-1, după ce au preluat conducerea pe tabelă prin Matulevicius, dar au fost egalaţi în repriza secundă.

Doar mici semne de îmbunătăţire a omogenităţii jocului, în sensul că acţiunile de atac ale Pandurilor nu au mai fost atât de încleştate şi aride, dar încă se află la o distanţă enormă comparativ cu jocul solid demonstrat în sezonul trecut şi chiar şi în prima parte a campionatului actual. Poate că de la meci la meci gorjenii vor progresa, însă acest lucru rămâne de văzut.
La finele partidei cu Viitorul, Grigoraş a comentat în câteva vorbe partida ce urmează a fi disputată în această seară la Bucureşti, contra Stelei, afirmând că în orice situaţie trupa pregătită de “Reghe” constituie un adversar puternic.

Sunt convins că sunt jucători profesionişti şi chiar dacă vor câştiga matematic campionatul înainte de jocul cu noi, vor încerca să nu iasă din ritm pentru că mai au un trofeu pus în joc, Cupa României. Ne va aştepta o partidă mai mult decât grea, indiferent dacă vor câştiga sau nu matematic campioantul. Lupta va fi dură şi să sperăm că ne vom putea ridica la nivelul adversarului. Sincer, îmi pare rău pentru public că nu am reuşit să câştigăm şi am încredere în continuare că lucrurile se pot remedia.
A declarat Petre Grigoraş la sfârşitul partidei cu Viitorul, în care Pandurii a remizat, scor 1-1, înainte de câştigarea matematică a titlului de către Steaua

 
Curs valutar BNR - 23-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj