Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Eugen Pârvulescu speră ca Laurenţiu Iorga să se impună în primul 11 al echipei în care conducere se află
FOTBAL LIGA I
Pârvulescu, mulţumit de achiziţiile realizate
Preşedintele executiv al formaţiei gorjene consideră că transferurile efectuate până în acest moment au construit un lot numeric şi valoric echilibrat
Cosmin LENGYEL ,9 iulie 2014,23:32 nr. afisari:1753

Pandurii a fost una dintre echipele active pe piaţa transferurilor în primele săptămâni de la intrarea în pauza competiţională, reuşind să achiziţioneze patru jucători, dintre care unul vine din a doua ligă elveţiană, Gezim Shalaj (FC Lugano) iar altul a venit sub formă de împrumut de la Concordia Chiajna, Silviu Pană.

La echipa gorjeană a mai sosit şi Mihai Roman, care a evoluat în cariera sa pentru Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti şi Săgeata Năvodari, acesta semnând un contract pe doi ani de zile cu trupa lui Grigoraş. Ultima împrospătare a rândurilor a venit din partea lui Laurenţiu Iorga care s-a alăturat pandurilor cu puţin timp înainte de plecarea spre Austria şi este văzut cu ochi buni de oficialii grupării gorjene. Iorga evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv şi are în spate ani buni de experienţă în Liga I, dar şi meciuri în Liga Campionilor, pe timpul când activa la Oţelul Galaţi.

Sperăm să fie o achiziţie bună pentru echipa noastră, îl ştim cu toţii pe Cătălin Iorga, cred că publicul din Târgu-Jiu nu uită golul senzaţional pe care el l-a marcat pe terenul nostru, din păcate noi am şi pierdut acel joc cu 0-1. E un jucător cu experienţă, cu multe jocuri pe prima scenă a fotbalului românesc, eu zic că va veni cu un plus pentru echipa noastră, este un jucător care are şi o experienţă internaţională. Sperăm că ne va ajuta în realizarea obiectivelor.
Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al Pandurii, conform site-ului official al clubului

Cei patru jucători aduşi la echipă l-au convins pe Pârvulescu, care consideră în acest moment că Pandurii are un lot omogen, echilibrat atât din punct de vedere valoric cât şi numeric.  

În mare eu zic că suntem acoperiţi pe toate posturile, avem un lot şi numeric şi valoric echilibrat. Poate vom mai aduce unu-doi jucători, dar suntem mulţumiţi cu ceea ce am realizat până acum.
A mai zis Pârvulescu

Altfel, Pandurii au susţinut ieri seară, în cantonamentul de la Viena, un amical împotriva grupării maghiare Spartacus  Nyíregyháza, care însă s-a terminat după închiderea ediţiei, urmând să revenim cu informaţii în ziarul de vineri.

 
Curs valutar BNR - 20-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj