Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
FOTBAL LIGA I Pandurii Tg.Jiu - Viitorul Constanţa, azi, ora 19.00
Pandurii vor da totul pentru victorie cu echipa «regelui»
Situaţia limită în care se află formaţia din Constanţa nu îi înduioşează pe gorjeni. Pandurii nu vor avea milă în faţa Viitorului, chiar dacă gruparea constănţeană are mare nevoie de puncte pentru salvarea de la retrogradare.
Cosmin LENGYEL ,7 mai 2014,23:59 nr. afisari:1119

Cum nici postura grupării din Târgu-Jiu nu este una de lăudat, în partea sezonului disputată în primăvară aceasta având un parcurs de-a dreptul nesatisfăcător, elevii lui Grigoraş vor să îşi refacă imaginea în faţa propriilor spectatori. Înfrângerile din ultimele etape au adus, cum era de aşteptat, şi critici la adresa formaţiei gorjene, mai ales din partea susţinătorilor din oraş. Deşi este prezent de puţin timp la echipă, Grigoraş înghite cu demnitate acuzele şi îndeamnă echipa să “suporte criticile cu capul plecat”.  

Ce mai poţi spune? Trebuie să suportăm criticile, să stăm cu capul plecat când tribuna ne va huidui sau fluiera. Asta merităm, deocamdată… Sincer, este o situaţie jenantă, o recunosc şi îmi asum întreaga responsabilitate, chiar dacă sunt venit cu foarte puţin timp la echipă. Nu este niciun progres. Atunci când pierzi două meciuri cu 1-0, când te bate Timişoara din partea a doua a clasamentului, când te bate Vasluiul – o echipă dărâmată psihic după situaţia dramatică prin care trece, nu e un progres. Când nu marchezi şi, mai mult, nu ai ocazii de gol, cred că am avut 1-2 ocazii de gol, e prea puţin pentru a spera la ceva.
A declarat Grigoraş, în cadrul unei conferinţe de presă

«Avem nevoie de victorie pentru moral, pentru public»

 Mai mult, jucătorii sunt pregătiţi să spargă ghinionul în jocul de azi. Breveeld şi Ciucur au prefaţat partida cu Viitorul, în care cei doi jucători spun că nu se vor gândi la postura adversarului, ci se vor axa pe propriile gânduri de victorie.

Trebuie să ne revenim după episodul Vaslui, ne gândim la meciul cu Viitorul. Va fi un meci greu, ei au nevoie de puncte, dar şi noi avem nevoie. Trebuie să ne ridicăm moralul şi singura modalitate pentru a face asta este să câştigăm. Poţi să te antrenezi, să vorbeşti, dar singurul mod sigur de a-ţi reveni este să câştigi. Nu e treaba noastră cine merge în liga a doua, nu doresc nimănui asta, noi trebuie doar să câştigăm meciul. Nu ne-ar mulţumi un egal, fiecare meci îl jucăm cu gândul la cele 3 puncte.
A declarat Nicandro Breveeld

La rândul lui, Ciucur consideră că Pandurii au nevoie de victorie pentru moral, dar şi pentru public.

Sper să ne revenim joi cu Viitorul, să câştigăm un meci şi apoi să legăm 2-3 victorii. Antrenorul este foarte bun, încearcă să ne ridice moralul, e alături de noi, doar o victorie ne poate scoate din această pasă proastă. Nu ne ajută un egal, nici pe noi, nici pe Viitorul. Nu ne interesează cine retrogradează, noi sperăm să câştigăm pentru moralul nostru, pentru toată lumea, pentru public, asta e cel mai important.
A spus şi Alexandru Ciucur

Partida dintre Pandurii Târgu-Jiu şi Viitorul Constanţa este programată astăzi, la ora 19, şi va fi difuzată de Digisport.

 
Curs valutar BNR - 20-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj