Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
FOTBAL AMICAL Pandurii Târgu-Jiu - Nyíregyháza Spartacus 0-0
Pandurii n-au reuşit să treacă de maghiari
Gorjenii au remizat alb în prima partidă de pregătire de la Viena, în compania maghiarilor de la Nyíregyháza Spartacus
Cosmin LENGYEL ,10 iulie 2014,23:32 nr. afisari:1702

Elevii lui Grigoraş au debutat în seria amicalelor de la Viena cu un rezultat de egalitate.
Pandurii au întâlnit miercuri seara, pe terenul de la Wiener Neudorf, din sudul Vienei, formaţia maghiară Nyíregyháza Spartacus, gruparea ce a promovat de curând în prima ligă ungară. Meciul a fost dominat în mare parte de echipa gorjeană, care a ratat câteva ocazii bune de a marca prin Anton, Elton, Pleaşcă sau Ciucur, iar în minutul 47, Cornel Predescu, a trecut pe lângă deschiderae scorului,  netransformând o lovitură de pedeapsă. La puţin timp după ratarea de la punctul cu var, Predescu a fost schimbat cu tânărul Şendroiu, după ce a acuzat uşoare dureri şi nu a dorit o forţare eronată.

Fiind prima partidă de verificare din acest stagiu, Grigoraş a rulat întreaga echipă pe durata celor 90 de minute, cu excepţia portarului Mingote, folosind două formaţii diferite în cele două reprize. Astfel, în prima parte au fost aruncaţi în luptă: Stanca - Unguruşan, Erico, Christou, Momcilovic - Breeveld, Anton (cpt.), Răduţ - Iorga, Matulevicius, Shalaj, în timp ce după pauză au intrat: Gliwa - Pleaşcă (cpt.), Pîrvulescu, Negrescu, Nicoară - Pană, Elton, C. Predescu (Şendroiu, min. 50, A. Predescu, min. 75) - Buleică, M. Roman, Ciucur. Gorjenii vor disputa astăzi următorul joc amical împotriva cehilor de la Jablonec, iar în privinţa viitoarelor partide de pregătire, programul pandurilor a suferit două modificări, în sensul că pentru jocul de duminică, în locul cehilor de la FC Slovacko, gorjenii vor întâlni maghiarii de la Pecs, iar două zile mai târziu aceştia vor da piept cu o nouă formaţie din campionatul Ungariei, Kaposvar, iniţial amicalul fiind programat în compania unei alte grupări maghiare, FC Haladas.
Pandurii vor închide lista jocurilor de verificare pe 17 iulie, în faţa ruşilor de la Ural, iar pe 19 iulie aceştia vor reveni la Târgu-Jiu.

 
Curs valutar BNR - 23-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj