Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
FOTBAL AMICAL
Pandurii, la a doua victorie în Austria
Gorjenii au trecut fără probleme de maghiarii de la Pecsi, în al doilea joc de pregătire disputat la Viena
Cosmin LENGYEL ,14 iulie 2014,23:33 nr. afisari:1592

Elevii lui Grigoraş încep să dea un randament din ce în ce mai crescut în jocurile amicale. După ce au remizat alb cu ungurii de la Spartacus şi au învins cu scorul 3-1 echipa bosniacă Velez Mosta, Pandurii au dispus cu 3-0 de o altă gruparea maghiară, Pecsi MFC, în amicalul disputat duminică la Jois.
Primul gol pandur a căzut la scurt timp după fluierul de start, cipritorul Paraskevas neacordându-i nicio şansă portarului maghiar cu o lovitură de cap imparabilă. Mihai Roman a mărit avantajul gorjenilor în a doua parte, cu un şut puternic din interiorul careului, iar Pârvulescu a închis tabela cu trei minute înainte de final, printr-o lovitură de cap.

Contrar meciurilor precedente, Grigoraş nu a mai folosit două echipe diferite în cele două reprize, ci a păstrat într-o mare măsură echipa intactă până spre sfârşitul partidei. Împotriva formaţiei din Pecsi, Pandurii a evoluat sub următoarea componenţă: Stanca (Gliwa, minutul 46) - Pleaşcă (Unguruşan, min. 46), Erico (C. Pîrvulescu, min. 72), Christou (Negrescu, min. 72), Momcilovic - Anton (S. Pană, min. 25), Breeveld (M. Roman, min. 46), Răduţ - Buleică (Ciucur, min. 70), Matulevicius (A. Predescu, min. 80), Nicoară (Şendroiu, min. 74). Menajaţi pentru meciul de duminică au fost Iorga, Da Silva, Shalaj şi C. Predescu, care au acuzat mici probleme medicale.
Jucătorii lui Grigoraş au început să  prindă încredere după rezultatele pozitive din ultimele jocuri amicale şi se pregătesc să înfrunte echipa din Mediaş, în primul meci oficial al noului sezon.

Cred că am făcut un meci bun deşi a fost greu pentru că suntem cu toţii puţin obosiţi. Am început meciul foarte bine, am făcut 1-0, per total a fost un meci bun atât în prima cât şi în a doua repriză când au intrat şi ceilalţi jucători pe teren, am învăţat ceva din acest meci şi mergem înainte. Cred că suntem în creştere, jucăm tot mai bine de la meci la meci iar echipa creşte pentru că avem şi noi jucători veniţi. Ştim ce trebuie să facem pe teren din punct de vedere tactic, ştim ce ne cere antrenorul aşa că suntem pe o pantă ascendentă. Săptămâna care a mai rămas va fi o săptămână normală ca înaintea oricărui meci din campionat, vom lucra pentru meciul cu Gaz Metan, antrenamentele nu vor mai fi aşa intense şi vom pregăti meciul de la Mediaş.
Nicandro Breeveld

A fost un meci bun de pregătire, am făcut un antrenament bun şi ne bucurăm că nu pierdem. Prindem încredere pentru începutul de campionat. Am încercat să ţinem cât mai mult de minge, chiar dacă nu a fost un teren atât de bun, am încercat să ne facem jocul şi să înscriem cât mai multe goluri. Aratăm din ce în ce mai bine, ne bucură rezultatele din amicale, că nu primim goluri şi că reuşim să marcăm. Rămâne să ne pregătim bine, mai avem jocuri de verificare şi sper să nu ne accidentăm, să fim cu toţii apţi la meciul cu Mediaş, pentru a ne califica mai departe.
A spus şi Alin Buleică

Următorul test al pandurilor este azi tot la Jois contra celor de la Kaposvar (Ungaria).

 
Curs valutar BNR - 19-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj