Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Pandurii au început al doilea stagiu de pregătire al verii
FOTBAL LIGA I
Pandurii intră în «focurile» amicalelor
Gorjenii vor întâlni azi, la Viena, gruparea maghiară Nyíregyháza Spartacus
Cosmin LENGYEL ,9 iulie 2014,00:00 nr. afisari:1545

Proaspăt ajunşi în capitala Austriei, elevii lui Grigoraş vor susţine astăzi primul joc de pregătire din cantonamentul austriac. Pandurii au deplasat la Viena un număr de 25 de jucători, printre care se află şi noile achiziţii, ca Silviu Pană, Gezim Shalaj, Mihai Roman, dar şi Laurenţiu Iorga, ce a semnat de curând cu gruparea din Târgu-Jiu.
Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani ce a mai trecut pe la echipe precum Oţelul Galaţi şi Astra Giurgiu a semnat un contract valabil pe doi ani de zile cu formaţia pregătită de Grigoraş şi se aşteaptă să fie o gură de oxigen pentru mijlocul echipei, compartiment ce a suferit în returul sezonului trecut după plecarea “creierului” construcţiei, Eric.

Revenind la pregătirea pandurilor, aceştia vor întâlni astăzi formaţia maghiară Nyíregyháza Spartacus, nou promovată în prima ligă din Ungaria. Meciul se va desfăşura pe baza sportivă de la Wiener Neudorf, stadion situat în sudul Vienei, acolo unde gorjenii îşi vor desfăşura activitatea pentru următoarele zece zile.
Aceasta este prima partidă de pregătire din seria celor cinci, stabilită de conducerea pandurilor pentru cantonamentul austriac. În perioada petrecută la Viena, gorjenii îşi vor măsura puterile în compania unor formaţii de calibru redus, urmând ca pe pe 13 iulie să joace împotriva cehilor de la FC Slovacko, două zile mai târziu vor întâlni încă o grupare din campionatul maghiar, FC Haladas, iar ultimul amical este programat pentru 17 iulie, în compania ruşilor de la FC Ural.

Elevii lui Grigoraş vor mai disputa o partidă de verificare pe 11 iulie, însă adversarul nu este încă stabilit. Întoarcerea pandurilor din stagiul de pregătire desfăşurat la Viena este programată pentru 19 iulie, deoarece două zile mai târziu vor deschide noul sezon competiţional cu partida din optimile Cupei Ligii, la Mediaş, împotriva formaţiei locale Gaz Metan.

 
Curs valutar BNR - 20-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj