Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
FOTBAL, LIGA I La catedră cu «profesorul», în Antalya
Pandurii, încă în căutări
Alin PEPTAN ,24 ianuarie 2013,21:09 nr. afisari:1718

Tehnicianul Cristi Pustai are deja câteva antrenamente pe care le-a condus la Pandurii şi spune că este mulţumit de lotul pe care-l are la dispoziţie. Totuşi, preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu, este de părere că lotul trebuie să mai primească unele întăriri şi vor mai fi jucători noi aduşi în această iarnă.

Mai avem nevoie de întăriri, ne mai trebuie unul sau doi jucători valoroşi, dar la momentul actual nu putem da nume. Sunt jucători cu care suntem în discuţii şi încercăm să-i transferăm, mai aşteptăm jucători la probe, să-i vedem. În cel de-al doilea stagiu vom avea posibilitatea de a-i vedea în mai multe jocuri de verificare, în acest prim stagiu vom avea spre final două meciuri, dar în această primă parte se pune accent mai mult pe pregătirea fizică. Vom avea în partea a doua un număr de şase jocuri şi probabil că atunci să mai vină ceva jucători pe care să-i vedem cum evoluează.
Pârvulescu pentru site-ul oficial al pandurilor

Lotul de 26 de jucători deplasat la început de Pandurii în cantonamentul din Antalya a fost sporit numeric după ce la Mardan au ajuns cei doi juniori ai clubului gorjean care se vor pregăti alături de prima echipă în această iarnă, dar şi camerunezul Josue Tamen Medrano Nghatie.

Ni s-au alăturat doi jucători tineri, de la echipa noastră de juniori A, doi jucători tineri şi de perspectivă, Cocină şi Piţian, doi tineri care promit, i-am luat cu noi pentru a intra în programul primei echipe. E foarte bine să intre în atmosfera echipei, să se pregătească şi ei alături de jucătorii pe care îi avem la lotul naţional şi cred că se vor simţi şi se vor pregăti bine aici. Depinde de ei cum vor munci şi ce părere îşi va face staff-ul tehnic despre ei. Nu e imposibil ca ei să vină cu noi şi în stagiul doi.
Eugen Pârvulescu
 
Oficialul pandurilor ţine să precizeze că porţile echipei mari le sunt deschise tuturor juniorilor clubului:
Pe lângă cei doi, cu siguranţă, când o să ne întoarcem la Târgu Jiu, antrenorul Cristi Pustai împreună cu staff-ul tehnic vom încerca să mai luăm la echipa mare jucători interesanţi de la juniori şi de la echipa a doua, să-i mai testăm săptămânal.

În ceea ce-l priveşte pe camerunez, acesta a ajuns şi el în Antalya, împreună cu directorul sportiv, Robert Bălăeţ, după ce au fost îndeplinite toate formalităţile cu privire la viza sa. Medrano a sosit săptămâna trecută la Târgu Jiu, s-a antrenat împreună cu echipa gorjeană şi urmează a fi testat în meciurile din primul cantonament, pentru ca apoi antrenorul Cristi Pustai să dea un verdict în cazul său.

Mai puţine zile în ţară

Antrenorul pandurilor a luat decizia de a modifica puţin programul echipei, astfel că pauza dintre primul şi al doilea cantonament din Antalya va fi ceva mai scurtă. Primul cantonament al gorjenilor se va încheia pe 2 februarie, când jucătorii vor reveni în ţară, în vreme ce al doilea stagiu de pregătire va demara pe 7 februarie şi se va termina pe 20 februarie. Acest din urmă stagiu se va desfăşura în staţiunea Lara şi va cuprinde un număr de şase jocuri amicale.

A picat Ibeh

Nigerianul John Ibeh nu a putut ţine ritmul cu coechipierii săi şi se va întoarce în ţară pentru noi analize. Absent aproape jumătate din prima parte a campionatului, după un start foarte bun, Ibeh resimte din nou dureri şi conducerea a luat decizia ca el să fie trimis acasă, pentru un nou set de investigaţii medicale.
Din câte se pare, nigerianul se apropie şi de finalul colaborării sale cu Pandurii. Ibeh a fost adus la Pandurii de Grigoraş, mai are contract cu gorjenii până în vară şi nimeni nu pare a fi interesat ca înţelegerea să fie prelungită.

 
Curs valutar BNR - 17-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj