Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
FOTBAL LIGA I Dinamo Bucureşti – Pandurii Tg. Jiu 2-3 (0-1)
Pandurii, din nou în cărţi
Elevii lui Pustai au spart gheaţa în acest miniretur, după o victorie dramatică în “Groapă”
Cosmin LENGYEL ,23 martie 2014,23:53 nr. afisari:1259

Soluţia extremă impusă de conducerea administrativă se pare că şi-a îndeplinit parţial scopul propus. Pandurii au arătat o cu totul altă faţă în partida cu Dinamo Bucureşti, faţă de ultimele etape, în care nu şi-au găsit deloc pofta de goluri.
Sâmbătă seara, “câinii roşii” au fost luaţi tare direct din incipitul meciului de către pandurii lui Pustai, iar la debutul oficial în tricoul gorjenilor, argentinianului Giusti(6) a descătuşat jocul vicecampioanei României, relaxând uşor mentalul colegilor săi.

Până la pauză nu s-au înregistrat schimbări de scor, dar partida urma să se încingă de-a dreptul după minutul 70. Elevii lui Flavius Stoican au fost readuşi în joc de Bilinski(71), însă minunea nu a durat mult. Momcilovici(77) i-a făcut din nou fericiţi pe gorjeni, ca apoi zâmbetul să se mute pe buzele bucureştenilor, cu o nouă reuşită a lui Bilinski(82).
Conştienţi de momentele negre prin care au trecut în decursul ultimelor jocuri, Pandurii au simţit pasa bună şi au luptat până în ultimul minut.
Elton(90+4) a stabilit destinaţia punctelor către Târgu-Jiu, iar elevii lui Pustai mai au nevoie de doar două puncte în următoarele două partide, pentru a-şi debloca salariile şi primele.

Era timpul să ne mai facem pe noi înşine fericiţi. Am avut un început mai puţin bun, asta este, mai există şi pase mai proaste. Încă mai greşim pe fază defensivă, am făcut greşeli în zona centrală şi aşa am fost egalaţi de două ori. Unele erori au fost chiar impardonabile. Îmbucurător este însă faptul că am reuşit să înscriem. Le-am spus băieţilor că am putea să câştigăm dacă vom înscrie la Bucureşti şi aşa s-a întâmplat. N-am abandonat ideea de a lua trei puncte şi se pare că există o lege a compensaţiei, deoarece am continuat să credem în şansa noastră şi aşa am învins.
A declarat Pustai, la finalul partidei

Altfel, Cristi Pustai nu a devenit prea îndrăzneţ în declaraţii după această victorie importantă a Pandurilor şi rămâne rezervat în privinţa luptei la Europa League, dorind să judece acest deziderat după următoarele două partide.

Ne fixasem ca obiectiv să luăm cinci puncte în trei meciuri. Am luat deja trei, acum să vedem ce mai putem face în celelalte două partide şi în funcţie de asta vom şti dacă ne mai luptăm sau nu la cupele europene.
A explicat Pustai

Datorită acestei victorii, Pandurii au urcat pe poziţia a cincea, la un singur punct de Dinamo Bucureşti, ocupanta locului patru.

 
Curs valutar BNR - 20-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj