Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
FOTBAL AMICAL Pandurii Târgu Jiu – Kaposvari Rakoczi 2-1(2-0)
Pandurii arată bine în amicale
Formaţia gorjeană a contabilizat o nouă victorie în cantonamentul din Austria
Cosmin LENGYEL ,16 iulie 2014,23:32 nr. afisari:1754

Trupa lui Grigoraş începe să încălzească motoarele pentru startul noului sezon. Gorjenii au bifat o nouă victorie la Viena, marţi seara, în partidele de pregătire, în compania unei noi formaţii ce activează în fotbalul maghiar, Kaposvari Rakoczi.
Elevii lui Grigoraş au început ca din tun jocul, iar până la încheierea pirmului sfert de oră, pandurii îşi acontaseră un ecart de două goluri, prin reuşitele lui Momcilovic(7) şi Matulevicius(14).

Primul gol a căzut după o finalizare cu capul a fundaşului sârb, la o minge trimisă din careu dintr-o lovitură de colţ, ca mai apoi, peste doar câteva minute, vârful lituanian să trimită cu latul în plasă centrarea  lui Pleaşcă de pe partea dreaptă, cel care a purtat şi banderola de căpitan pentru jocul de marţi.  
Până la finalul partidei, deşi gorjenii au dominat ostilităţile şi au irosit mai multe oportunităţi de a marca, aceştia nu au reuşit să mai introducă balonul în poartă, iar maghiarii au redus din avantaj în a doua jumătate a meciului, după o ieşire neinspirată a polonezului Gliwa.

Victoriile le dau încredere

 Este a treia victorie pentru panduri în amicalele disputate de la reluarea pregătirilor şi premisele pentru noul campionat se arată îngăduitoare, cel puţin din prisma protagoniştilor din tabăra gorjeană.

Am obţinut încă o victorie şi asta ne bucură foarte mult. Aceste victorii ne dau încredere să începem campionatul cu bine. A fost un meci destul de bun, un antrenament reuşit şi mă bucur că am câştigat. Deocamdată suntem bine, acum contează cum o să fim la ora meciului, asta e cel mai important. Noi ne pregătim normal şi sperăm să facem totul cât mai bine. Îmi propun să fiu sănătos, asta e cel mai important şi asta ne dorim cu toţii, sper să ne îndeplinim obiectivul. Avem o echipă destul de puternică şi cred că putem ajunge din nou în cupele europene. Sper ca toţi cei care au venit să se integreze foarte bine şi cu ajutorul nostru să fim o echipă omogenă.
Marian Pleaşcă, după victoria cu Kaposvari

 
Curs valutar BNR - 23-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj