Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Pandurii nu renunţă la varianta Rocha
«Până miercuri - joi, ar trebui să primim un răspuns»
Deşi s-au lovit până acum de refuzul total al lui Rocha, oficialii de la Pandurii speră ca atacantul să fie convins chiar de către responsabilii din Ghencea pentru a se transfera sub comanda lui Cristi Pustai.
Alin Peptan ,3 februarie 2013,19:50 nr. afisari:1526

În ciuda situaţiei deloc favorabile în cazul lui Adi Rocha, oficialii pandurilor mai cred încă în rezolvarea transferului. Din câte se pare, mingea este acum chiar la fileul Stelei.

Adi Rocha a fost la meciul amical al echipei noastre împreună cu MM Stoica şi Laurenţiu Reghecampf. Am vorbit cu ei şi vom mai discuta. Au zis că este mai bine să mai discute ei cu jucătorul şi cred că au procedat bine. Ei trebuie să îl convingă pe jucător. Când mă vor chema să discut cu jucătorul, nu cred că va fi o problemă să ne înţelegem, dar, din ce mi-au spus până acum, jucătorul nu vrea să plece. Deci rămâne să mai discute ei. Ne pare rău, l-am dorit şi îl dorim mult pe Adrian Rocha, considerăm că este atacantul de care Pandurii are nevoie şi sperăm ca în câteva zile să îl convingem, pentru că cele două cluburi au ajuns la o înţelegere. Ca şi în cazul lui Alexandru Maxim, este nevoie şi de voinţa jucătorului, de acordul său.
Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al pandurilor

Totuşi, pentru a nu rămâne cu buzele umflate, oficialii grupării de fotbal gorjene şi-au impus şi un termen pentru soluţionarea cazului jucătorului stelist.

Termenul nostru ar fi cam până miercuri - joi, când ar trebui să primim un răspuns. Nu e simplu să iei o hotărâre să pleci de la Steaua. Asta e problema, jucătorul nu vrea să plece de la Steaua, nu că nu ar dori să vină la Pandurii. Nu e vorba de bani, pentru că noi nu am apucat să discutăm problema financiară.
Eugen Pârvulescu

Deşi Rocha nu este deloc singura soluţie din această iarnă pentru atacul pandurilor, oficialii echipei gorjene sunt hotărâţi să meargă deocamdată până la capăt pe pista din Ghencea. Preşedintele executiv al clubului oltean, Eugen Pârvulescu, este convins că Rocha reprezintă varianta ideală pentru Pandurii.

Adrian Rocha este atacantul pe care îl aşteaptă şi conducerea, şi tehnicienii şi chiar şi jucătorii, pentru că vor ca împreună să atingă obiectivul, calificarea în Europa League. Deocamdată suntem pe pista Rocha. S-au descurcat destul de bine şi atacanţii noştri în primul amical, Lemnaru în prima repriză şi Matulevicius în cea de-a doua, chiar dacă nu au reuşit să înscrie. Dar mergem în continuare pe pista Rocha, care este un atacant de gura porţii, un atacant ce se pliază pe jocul echipei noastre.
A punctat oficialul gorjean

Intraţi pe linie dreaptă cu pregătirea pentru partea secundă a sezonului, cei de la Pandurii vor miza în ultimul cantonament din Antalya pe mai multe partide de pregătire. Oficialii gorjeni au ţinut să anunţe programul trupei lui Pustai, ca şi cel al amicalelor pe care le vor disputa în perioada următoare.

Pe 1 februarie vom juca cu Horizont Turnovo în ultimul amical al stagiului unu de pregătire. Vom juca după-amiază, cred că la ora 17. Apoi, pe 2 februarie revenim, 3 şi 4 februarie sunt zile libere, pe 5 avem antrenamemt la Târgu Jiu, pe 6 se pleacă în stagiul doi. Avem ceva jocuri stabilite pentru cel de al doilea stagiu de pregătire. Vom juca cu Brondby din Danemarca, Zeta din Muntenegru, Smederevo din Serbia, am discutat cu Dorinel Munteanu şi vom juca pe 16 sau 19 cu Mordavia. Suntem în negocieri şi cu alte echipe.
Eugen Pârvulescu

 
Curs valutar BNR - 17-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj