Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
FOTBAL LIGA I Pandurii Tg. Jiu – Ceahlăul Piatra-Neamţ, sâmbătă, ora 18:30
Obligaţi la victorie
Pandurii au o singură variantă pentru meciul cu Ceahlăul: victoria
Cosmin LENGYEL ,8 august 2014,04:24 nr. afisari:1711

Debutul nepromiţător de campionat şi jocul anost prestat de gorjeni, au ridicat semne de întrebare privind viitorul pandurilor în acest sezon. Până acum, elevii lui Grigoraş nu au arătat ca o echipă ce emite pretenţii la primele poziţii din clasament, au avut o atitudine timidă şi iniţiativa le-a lipsit cu desăvârşire.
Mecanismele au scârţâit pe alocuri, existând atât probleme la faza defensivă cât şi la construirea acţiunilor de atac. Nici transferurile efectuate în această vară par să nu se fi integrat pe deplin în tabăra pandură, neexcelând la niciun capitol. În fine, banca tehnică este conştientă de impasul pe care îl trăieşte jocul echipei şi cere clemenţă.

Grigoraş consideră că lucrurile se vor rezolva din mers, iar odată cu trecerea etapelor se vor întări şi circuitele dintre jucători. Însă dacă rezultatele pozitive nu vor veni în curând, va trebui tras un semnal de alarmă şi ceva schimbat în modul de abordare a partidelor.
Sâmbătă, de la ora 18:30, Pandurii vor evolua pe teren propriu în compania moldovenilor de la Ceahlăul Piatra-Neamţ, grupare ce a surprins negativ după primele două etape, fiind învinsă la scor de CFR Cluj şi nou promovata ASA Târgu-Mureş.

Conducerea nu mai acceptă paşi greşiţi

Formaţia de sub Pietricica pare o pradă uşoară pentru gorjeni şi se poate dovedi un bun mijloc pentru aceştia de a se descătuşa în noul sezon.
O victorie sâmbătă este aproape obligatorie pentru elevii lui Grigoraş, deoarece adversarul întâlnit va fi unul facil şi meciul se va disputa la Târgu-Jiu, în sălaşul pandurilor. De aceeaşi părere este şi conducerea clubului, care prin preşedintele Mihai Prunariu, a declarat ieri că nu există decât o singură variantă pentru partida cu Ceahlăul, şi anume victoria.

Trebuie să câştigăm cele trei puncte din meciul cu Ceahlăul. Eu am încredere şi în băieţi şi în stafful tehnic şi nu cred că vor fi probleme din acest punct de vedere, vom reuşi prima victorie şi după aceea mergem să nu pierdem la Steaua. Nu ne gândim decât la o victorie în faţa celor de la Ceahlăul şi nu iau în calcul o altă variantă. Cred că ne putem impune în faţa Ceahlăului fără probleme. Nu sunt probleme deosebite de lot, în afara problemei lui Erico, care este accidentat, sperăm să nu mai apară alte accidentări. Tot lotul e valid şi îl aşteptăm şi pe Shamsin să revină, sper că e refăcut.
A declarat Mihai Prunariu, preşedintele Pandurii Târgu-Jiu, conform site-ului oficial al clubului

 
Curs valutar BNR - 18-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj