Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
LIGA A II-A UTA Arad – Minerul Motru, azi, ora 16.00
Motru îşi joacă ultima carte la Arad
În cazul unui eşec şi în intermediara de la Arad, echipa lui Zahiu nu mai poate spera în salvarea de la retrogradare
Mircea OGLINDOIU ,26 martie 2014,00:01 nr. afisari:1767

Afundată în subsolul clasamentului, Minerul Motru joacă astăzi pe terenul echipei de care o desparte un loc şi nouă puncte. UTA are şi moralul bun, după victoria surprinzătoare de la Bistriţa, în timp ce nou-promovata a fost umilită pe terenul nou-înfiinţatei, direct în Liga a II-a, CSU Craiova, care s-a impus cu 6-0 în Bănie. Arădenii au şi avantajul meciului-tur, când s-au impus cu 2-1 la Motru, astfel că echipa antrenată de Gabi Zahiu nu-şi mai permite un nou eşec.
Oficialii gorjeni speră ca în acest sezon să nu mai retrogradeze trei echipe, aşa cum se anunţase iniţial, dar pentru a urca măcar un loc în clasament, echipa lor are nevoie de un rezultat pozitiv la Arad.
Nou-promovata va încerca să profite de faptul că UTA l-a pierdut ieri pe antrenorul Adrian Falub, care l-a înlocuit pe Ioan Ovidiu Sabău la ASA Târgu Mureş.

Se auzea că ar putea să pice până la urmă doar o echipă şi în această situaţie probabil cu UTA ne vom lupta pentru evitarea retrogradării, aşa că meciul de la Arad e decisiv pentru noi. Ne trebuie măcar un egal. În cazul unei noi înfrângeri, nu ştiu ce şanse mai avem. Am nimerit într-un campionat greu. Suntem singura echipă din serie pe stadionul căreia nu s-a jucat vreodată în Liga I. Sunt echipe cu tradiţie şi, cel mai important, cu bugete mult mai mari ca al nostru.
Mihai Cernica, directorul sportiv al clubului din Motru

Minerul are şi pentru meciul de la Arad mai mulţi indisponibili. Dacă Sorin Stanciu, Cosmin Laurenţiu, Nicuşor Neacşu şi Atilla Şoo absentează de la începutul lunii martie,  atacantul Patrian Trifu şi portarul Daniel Popescu s-au accidentat pe parcursul jocului din Bănie, în timp ce fundaşul Victor Rada a părăsit echipa!
Astfel, Zahiu l-a convocat de la juniori republicani pe portarul Eugen Şerban, care se alătura coechipierului său Ionuţ Schinteie, promovat la echipa de seniori de acum patru etape.

Avem şi acum probleme de lot. Ni s-au mai accidentat doi jucători, iar Rada a plecat pur şi simplu de la echipă. Ne-a spus doar că merge la muncă, în străinătate!
A precizat Cernica

 
Curs valutar BNR - 23-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj