Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Preşedintele CJ Gorj Ion Călinoiu (foto) le-a transmis pandurilor obiectivele impuse de finanţatorii echipei
FOTBAL LIGA I
Misiunea «tandemului» Iordănescu-Pârvulescu la Pandurii
Tânărul tehnician va avea drept obiectiv principal evitarea retrogradării
Cosmin LENGYEL-IONESCU ,16 decembrie 2014,23:56 nr. afisari:2151
Unul dintre finanţatorii echipei Pandurii, Consiliul Judeţean Gorj, a stabilit care va fi scopul urmărit pentru primăvara fotbalistică. Aflaţi deja într-o postură care nu le mai permite obiective îndrăzneţe, gorjenii vor avea sarcina să se menţină în prima ligă a fotbalului românesc, acesta fiind principalul deziderat anunţat de preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu. 
 
Omul aflat la conducerea judeţului a declarat că a avut loc o discuţie preliminară cu Edi Iordănescu, noul antrenor al echipei din Târgu-Jiu, în care s-au pus la punct obiectivele urmărite şi dorinţa investitorilor pentru returul campionatului, iar în după-amiaza zilei de ieri toate aspectele legate de viitorul formaţiei au fost dezbătute cu noul antrenor şi noul preşedinte de club. 
 
Edi Iordănescu şi Eugen Pârvulescu au fost prezenţi ieri la Târgu-Jiu, pentru a încheia ultimele tratative şi a semna contractele care îi vor oficializa în poziţiile de tehnician, respectiv preşedinte general. Ca un obiectiv secundar, pandurii vor trebui să ocupe un loc în primele opt echipe ale clasamentului. 
 
Ne vom întâlni astăzi (marţi, n.r.) cu Edi Iordănescu şi cu Eugen Pîrvulescu, am discutat deja cu antrenorul principal Edi Iordănescu, primul obiectiv este să nu retrogradăm şi, ca obiectiv secundar, să gândim o motivare pentru a obţine un loc nu mai jos de 8, că nu se mai poate altfel.
A declarat Ion Călinoiu, preşedintele CJ Gorj 
 
La finalul turului de campionat, Pandurii Târgu Jiu se află pe locul 12 în clasamentul Ligii I, din 17 meciuri disputate având patru victorii, şase egaluri şi şapte înfrângeri, cu 18 puncte. 
În cursul serii de ieri, a avut loc o conferinţă de presă pentru prezentarea lui Edi Iordănescu si Eugen Pârvulescu, în funcţiile de tehnician, respectiv preşedinte al clubului gorjean, însă întrunirea mediatică s-a terminat după închiderea ediţiei, astfel că vom reveni cu informaţii în ziarul de mâine. 
 
Curs valutar BNR - 23-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj