Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Meciuri interesante în Sala Polivalentă
Voleibaliştii şi baschetbaliştii de la SCM “U” vor avea partide grele sâmbătă, în Sala Polivalentă. Cel mai interesant duel va fi cel cu Asesoft Ploieşti, campioana en-titre a României
Flaviu Dincă ,28 noiembrie 2014,00:01 nr. afisari:2427
Sâmbătă plină în sălile din Bănie. Primii care vor deschide balul vor fi voleibaliştii de la SCM “U” Craiova, care, de la ora 14.00, vor încerca să învingă pe Arcada Galaţi cu 3-0, pentru a-şi lua revanşa după eşecul usturător de la CSM Bucureşti. 
 
Venim după un meci nereuşit al echipei, care trebuia să se întâmple odată şi odată.  Din punctul meu de vedere echipa din Galaţi este apropiată ca valoare de cea de la CSM şi tocmai de aceea trebuie să luăm meciul foarte în serios şi să îl pregătim mai bine din punct de evedere tactic. Ne aşteaptă un meci dificil ca toate celelalte din acest campionat şi, ca atare, facem tot ce este posibil să remontăm psihic starea la echipă şi, de asemeanea, trebuie să gestionăm foarte bine starea de oboseală, care a început să se simtă, pentru că avem un program infernal. 
Dănuţ Pascu, antrenor SCM “U” Craiova
 
Pe de altă parte, liberoul Mihai Mărieş a atras şi el atenţia că adversarii vor fi greu de învins. 
 
Arcada Galaţi este o echipă de un nivel apropiat CSM-ului Bucureşti, însă ştim cum putem contracara. Este important să servim mai bine pentru că se ştie că în volei arma secretă este serviciul. Trebuie să scoatem centrii din joc şi atunci cred că putem face o treabă foarte bună.
Mihai Mărieş, libero SCM “U” Craiova
  
Voleibaliştii de la SCM “U” Craiova se află pe locul 4 în clasamentul Diviziei A1, iar Arcada Galaţiocupă poziţia a şasea. 
 
Probleme de efectiv pentru Mandic
 
Tot în Sala Polivalentă, dar de la ora 17.30, vor evolua baschetbaliştii craioveni. Adversarii alb-albaştrilor vor fi tocmai campionii en-titre ai României, CSU Asesoft Ploieşti.
Unul dintre cei mai buni ai oltenilor în acest sezon, Zoran Krstanovic, a declarat că este foarte important ca echipa să obţină victorii, chiar dacă el nu va avea prestaţii foarte bune. 
 
Partida cu Asesoft Ploieşti va fi una grea, însă putem face surpriza. Nu mă interesează să am realizări personale, important este ca echipa să câştige.
Zoran Krstanovic, SCM „U” Craiova
  
Tehnicianul sârb, Andelko Mandic, a acuzat faptul că sunt mulţi jucători indisponibili şi va fi greu să facă faţă Asesoftului. 
 
În continuare avem mari probleme de efectiv. Aproape tot lotul este decimat de accidentări. Cu siguranţă Bozovic nu va evolua, iar pe ceilalţi încercăm să îi recuperăm, câţiva dintre ei să poată evolua contra Asesoftului. Vom întâlni campioana României, nu va fi uşor, însă vom face tot posibilul să ne impunem cu jucătorii pe care îi vom avea apţi. 
Andelko Mandic, antrenor SCM „U” Craiova
 
De la ora 18.00, dar în Sala Sporturilor “Ion Constantinescu”, voleibalistele de la SCM “U” Craiova vor întâlni pe Medicina Târgu Mureş.  
Antrenorul secund, Adrian Popescu, a recunoscut că partida va fi foarte grea. 
 
Sâmbătă, începând cu ora 18:00, vom susţine următorul test în compania unei echipe din Târgu Mureş, la care invităm toţi suporterii să fie alături de noi. Echipa din Târgu Mureş este una dintre formaţiile cu pretenţii ale campionatului din acest an. Echipa noastră este într-o formă bună şi sperăm să facem un joc bun. Sperăm să câştigăm un punct, două sau poate chiar trei puncte. 
Adrian Popescu, SCM “U” Craiova
 
Curs valutar BNR - 23-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj