Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
FOTBAL LIGA I Astra Giurgiu – Pandurii Tg.Jiu, duminică, ora 18.30
Grigoraş se aşteaptă la un meci extrem de dificil cu Astra
Tehnicianul pandurilor a prefaţat ieri după-amiază întâlnirea de duminică, din etapa a opta a Ligii I
Cosmin LENGYEL-IONESCU ,19 septembrie 2014,08:21 nr. afisari:1991

După creşterea de formă cunoscută în ultimele trei etape, gorjenii vor înfrunta în deplasare, una dintre candidatele serioase la titlul de campioană în acest sezon, Astra Giurgiu. Elevii lui Grigoraş vor efectua voiajul în sudul României pentru ziua de duminică, meciul fiind programat la ora 18.30.

Pandurii vor întâlni la o distanţă de numai o etapă încă o echipă redutabilă a primei ligi româneşti, în faţa căreia speră să rămână cu orgoliul nepătat. Gorjenii au nevoie de un rezultat pozitiv care să le menţină moralul ridicat.
Aceştia stagnează în subsolul clasamentului, ceea ce nu este deloc confortabil. Jocul din ultimele etape a arătat semne de îmbunătăţire, însă este nevoie şi de o creştere a liniei de clasament prin victorii.

Jocul a fost unul mai bun în meciul cu Ploieşti, jucătorii au început să capete mai multă încredere, să sperăm că în meciul următor vom arăta aceeaşi forţă şi lucrurile se vor îndrepta. Nu putem să fim foarte bucuroşi, până la urmă a fost un rezultat de egalitate, într-adevăr în compania unei echipe foarte puternice, dar situaţia noastră încă este departe de ceea ce aşteaptă suporterii şi noi. Puţine puncte, e clar că o creştere în joc s-a văzut în ultimele trei etape, n-am mai pierdut, este important, dar suferim încă la eficienţă, sperăm că le vom îndrepta în cel mai scurt timp.
A declarat Grigoraş ieri, în cadrul unei conferinţe de presă

Tehnicianul a mai susţinut că nu consideră meciul Astrei de ieri seară din Europa Leauge ca pe un avantaj pentru echipa sa, deoarece nu vede motive pentru care gruparea lui Isăilă să acuze oboseală, fiind o distanţă de trei zile între cele două jocuri.

Nu este un avantaj pentru noi că Astra joacă în Europa League, sunt trei zile distanţă, au timp să se odihnească. Noi suntem dezavantajaţi că jucăm duminică şi marţi în Cupă, iar vineri din nou în campionat. Vor să respectăm competiţia, dar iată că suntem puşi în situaţia să jucăm cu rezervele, pentru că traversăm ţara de la sud la nord şi distanţa între jocuri este foarte mică. Suntem echipa cu cel mai urât program din prima ligă, nu ştiu cine a vrut acest lucru, altele au trei zile între meciul de campionat şi cupă, noi nu avem nici 48 de ore.
A mai spus Grigoraş

Acesta a continuat, afirmând că se aşteaptă la un joc extrem de dificil duminică, la Giurgiu, şi speră ca elevii săi să nu bată în retragere după ultimele prestaţii pozitive.

Astra are un lot cu foarte mulţi jucători valoroşi, au o echipă puternică, ne-am dat şi noi seama privindu-i, văzând rezultatele, au avut mici sincope şi în campionat, dar tot timpul se pot întâmpla astfel de lucruri. Per total reprezintă o echipă extrem de echilibrată, o formaţie care se bate cu şanse reale, spuneam şi înaintea meciului cu Petrolul, la titlu. Problema va fi cum vom reuşi să ne mobilizăm noi în continuare, dacă vom merge pe aceeaşi linie ascendentă, şi atunci n-o să fie cazul să discutăm despre alte lucruri, în afară de fotbal. Indiferent de rezultatul de diseară (n.r ieri), sunt convins că vor fi concentraţi la maxim şi vom avea un meci extrem de dificil, contra unei echipe foarte bune.
A încheiat tehnicianul pandurilor

 
Curs valutar BNR - 19-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj