Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
FOTBAL LIGA I Pandurii Tg.Jiu – ACS Poli Timişoara 0-1 (0-1)
Grigoraş nu a adus victoria în oraş
Pandurii au fost depăşiţi pe teren propriu de ACS Poli Timişoara, în prima etapă de la revenirea lui Petre Grigoraş pe banca tehnică
Cosmin LENGYEL ,28 aprilie 2014,23:58 nr. afisari:1511

Încă o înfrângere bifată de gorjeni în sezonul de primăvară care parcă devine din ce în ce mai negru pentru vicecampioana României. Nici plecarea lui Pustai şi revenirea lui Petre Grigoraş la conducerea tehnică a echipei nu a adus revirimentul pentru formaţia gorjeană.
Timişorenii au venit încrezători la Târgu-Jiu şi au ştiut ce trebuie să facă, pentru a răpune nişte panduri lipsiţi de vlagă.

Belu (33) a materializat victoria în prima repriză, după ce a fost lăsat singur în cinci metri, la o recentrare a oaspeţilor. Eşecul de duminică este al doilea consecutiv pentru gorjeni, iar obiectivul locului patru este ca şi uitat. În continuare, Pandurii trebuie să se concentreze să îşi mai salveze onoarea în etapele rămase de jucat.
La finalul meciului, Grigoraş s-a arătat dezamăgit de jocul arătat de Panduri şi consideră că sunt multe aspecte care trebuiesc retuşate pentru a putea aspira din sezonul viitor la un obiectiv îndrăzneţ.

Nu mă aşteptam să pierdem această partidă. Ştiam că e greu, dar se pare că e foarte greu şi aşa va fi de acum încolo. Nu îi cunoşteam pe mulţi dintre jucători, îi ştiam doar de la televizor. Am preluat echipa într-un moment destul de delicat, dar obiectivul nu mai poate fi atins. Este o perioadă de cunoaştere a lotului şi de analiză. Jocul de azi a lăsat mult de dorit, am fost depăşiţi din toate punctele de vedere. Chiar dacă am avut o dominare, a fost fără consistenţă şi am fost învinşi. E păcat pentru că a venit multă lume la stadion şi nu am practicat un joc spectaculos. Am încercat să folosesc o formulă ofensivă. Echipa înscrisese un singur gol. Din păcate, nici aşa nu am reuşit, chiar dacă a fost o dominare, o posesie destul de bună, dar nu am prea pus în pericol poarta adversă şi mai puteam primi vreo două goluri pe contraatac.
A declarat Grigoraş la finalul partidei

 
Curs valutar BNR - 22-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj