Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
FOTBAL LIGA I Steaua Bucureşti – Pandurii Tg.Jiu 2-2 (2-0)
Egali rezervelor campioanei
Pandurii nu au scos mai mult de un punct din întâlnirea cu Steaua
Cosmin LENGYEL ,13 mai 2014,23:55 nr. afisari:1136

Nici pe fondul unei degajări a atmosferei în centrul grupării pregătite de Reghecampf, după adjudecarea celui de al 25-lea titlu din istorie, gorjenii nu au rupt gura târgului.
Drept răsplată pentru greul dus de-a lungul campionatului, antrenorul steliştilor a decis să nu titularizeze pentru meciul cu Pandurii primul 11 de bază, ci a preferat să folosească mai mulţi jucători ce au încălzit banca în partidele anterioare. Totuşi, formula aliniată de Reghe a fost una ce putea susţine un joc de primă ligă într-o manieră mai mult decât acceptabilă, fiind vorba despre jucători ce la alte echipe din primul eşalon ar fi titulari incontestabili. Astfel, elevii lui Grigoraş au avut ocazia să îşi şteargă din păcate cu un rezultat bun în Ghencea.

Chiar şi în condiţiile unei întâlniri fără miză pentru adversar, Pandurii nu a avut iniţiativa, cel puţin în prima parte. Începutul jocului a fost dominat în totalitate de gazde. În acest interval au căzut şi golurile steliste, autori Keşeru(min.8, pen.) şi Iancu(min. 16).
În minutul 39, Steaua a rămas în zece oameni, Piovaccari fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, primite la distanţă de două minute.
Aflată în superioritate numerică, startul părţii secunde a fost ceva mai prolific pentru trupa lui Grigoraş.
Matulevicius i-a adus repede pe Panduri în joc, prin reuşita din debutul reprizei secunde, ca mai apoi Nistor să înscrie primul gol de la revenirea la Târgu-Jiu, în minutul 72. Faţă de jocurile precedente, Petre Grigoraş s-a arătat mulţumit de jocul prestat de jucătorii săi, observând o creştere în randamentul fotbalului practicat de aceştia.  

Sunt mulţumit de rezultat, chiar dacă Steaua n-a folosit mulţi jucători din prima garnitură, dar rămâne o echipă puternică, şi noi ne-am dori mulţi dintre cei care au evoluat astăzi. Am avut şi bară, am avut situaţii de a marca. Partea a doua cred că am controlat-o, puteam să şi învingem. Un joc bun, o creştere, sunt mulţumit de jocul echipei.
A declarat Petre Grigoraş

 
Curs valutar BNR - 19-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj