Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Pandurii Tg. Jiu – Concordia Chiajna 0-1(0-0)
Criza se adânceşte la Pandurii
Vicecampioana României nu se regăseşte deloc de la reluarea campionatului, înregistrând un ultim eşec dezarmant pe teren propriu, împotriva Concordiei Chiajna
Cosmin LENGYEL ,18 martie 2014,23:55 nr. afisari:1366

Situaţia se înnegreşte de la etapă la etapă în sânul echipei gorjene. Luni seara, la Târgu-Jiu, Pandurii a suferit o nouă înfrângere, încă odată pe fondul unui joc dominat de aceştia, dar gafa lui Bratu din finalul meciului a făcut diferenţa.
Concordia Chiajna a furat cele trei puncte din oraşul lui Brâncuşi, graţie reuşitei lui Welington(84), care a speculat excelent lipsa de concentrare a fundaşului gorjean.  Este al treilea meci consecutiv fără victorie pentru trupa lui Pustai şi lucrurile nu sunt roz în dreptul liniei de clasament, gruparea din Târgu-Jiu pierzând teren important în lupta pentru locul patru, poziţie ce, în funcţie de câştigătoarea Cupei României, poate trimite o formaţie românească în preliminariile Europa League. În acest moment, Pandurii sunt la patru puncte distanţă de Dinamo Bucureşti, echipa aflată sub linia de podium, dar va putea recupera acest dezavantaj în meciul direct din etapa viitoare.

Ecuaţiile pentru locul patru se complică

Calculele nu reprezintă însă un instrument suficient pentru a concretiza acest deziderat al gorjenilor, de a prinde un nou an în cupele europene, fiind nevoie şi de transpunerea în practică, prin acumularea punctelor necesare, cât mai repede.

Se pare că ne îndepărtăm de locul patru. Am pierdut un meci pe care l-am controlat destul de bine, am avut multe situaţii de gol. Avem o criză în faţa porţii. În loc să ne bucurăm în minutul 84, am primit gol şi am şi pierdut. Ne gândim să facem puncte. Dar e foarte greu. Oamenii s-au învăţat cu rezultate. Paradoxal astăzi(n.r luni) n-am jucat aşa de rău, ne-am creeat multe situaţii. Am simţit de la Astra că echipa îşi revine, aveam nevoie de o victorie azi. E un moment dificil, n-am cedat niciodată când a fost greu. Trebuie să strângem rândurile şi să mergem mai departe.
A declarat Pustai, la finalul partidei cu Concordia Chiajna

În altă ordine de idei, la finalul meciului suporterii grupării din Târgu-Jiu au răbufnit, cerând demisia lui Cristi Pustai de la conducerea băncii tehnice, fiind nemulţumiţi de rezultatele recente ale Pandurilor.
După încheierea meciului, Pustai a rămas ferm pe poziţie, susţinând că este normal ca oamenii din Târgu-Jiu să aibă o astfel de reacţie, dar contractele lor sunt ferme şi este sigur de înţelegerea conducerii cu privire la perioada grea pe care o traversează clubul în aceste momente.  

Avem contracte ferme, sper că şi conducerea e conştientă, trecem printr-un moment mai greu. Avem un proiect lung, trebuie să reconstruim această echipă. Dar realistic acum obiectivul e să fim o prezenţă constantă în primele şase.
A explicat Pustai

 
Curs valutar BNR - 18-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj