Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Modificarea datei reluării campionatului îi încurcă pe gorjeni
«Ca în România, ne schimbăm de la o zi la alta»
Pandurii se află din nou în cantonament în Antalya, pentru a doua oară în această iarnă
Alin PEPTAN ,7 februarie 2013,22:00 nr. afisari:2190

Campionatul intern se va relua pe 23 februarie, nu pe 2 martie, aşa cum era programat iniţial. Decizia aparţine Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost luată la presiunea televiziunilor, iar dacă nimic nu se va schimba după Adunarea Generală, ce va avea loc luni, programul de pregătire a pandurilor ar putea suferi modificări şi de conţinut, şi de formă.

Nu este un lucru bun pentru noi, ne făcusem planurile şi strategia pentru prima etapă. Ca în România, ne schimbăm de la o zi la alta... Mai avem luni o adunare generală la Ligă, dorim să începem la data stabilită iniţial. Noi am stabilit totul, programul amicalelor, bilete de avion. Sperăm ca luni să se revină. Dacă vom juca pe 23, rămânem în cantonament până pe 20, după care o să discutăm şi, cel mai probabil, direct de la Otopeni mergem la Piatra Neamţ. Este posibil să modificăm şi datele amicalelor. Cel mai probabil, meciul de pe 19 februarie nu-l vom mai juca. Meciul de la Piatra Neamţ e important, ne dorim să începem cu dreptul acest miniretur.

Eugen Pârvulescu, după anunţul primit de la Ligă

Pandurii are în acest moment un lot destul de mare deplasat în cantonamentul din Antalya, iar în zilele rămase până la reluarea campionatului se speră ca măcar un alt transfer să fie realizat, aşa că o parte din aceşti jucători ar putea rămâne în afara lotului. Cristi Pustai spune că va miza pe un lot de 25 de fotbalişti, aşa că perioada pe care echipa o va petrece acum în Antalya va fi una extrem de importantă.

Cunoşteam lotul de jucători, pentru că de ceva vreme sunt în Liga 1. Au fost doar două jocuri şi s-au rulat toţi jucătorii. În acest stagiu cu cinci meciuri de verificare se vor cristaliza un prim unsprezece, dar şi lotul. Cred că un lot de 22 de jucători plus trei portari este suficient, nici prea mare, dar nici mic.
Tehnicianul echipei gorjene

Preşedintele executiv al pandurilor spune că ştie această problemă şi o va avea pe agendă ca prioritate la întoarcerea din Antalya. “Suntem puţin încărcaţi numeric, vedem ce facem la revenire. Cristi Pustai vrea 22 de jucători şi trei portari”, a declarat Eugen Pârvulescu.

 
Curs valutar BNR - 19-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj