Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Pustai, mulţumit de primul stagiu
«Am trecut peste acest stagiu fără probleme majore»
Antrenorul pandurilor a analizat sumar primul său contact cu gruparea din Târgu Jiu şi este satisfăcut după primul cantonament din Antalya
Alin Peptan ,4 februarie 2013,22:28 nr. afisari:2255

Cristi Pustai are doar ceva mai mult de două săptămâni de la instalarea în scaunul de antrenor al pandurilor, perioadă în care a fost departe însă de fieful gorjenilor, acolo unde a ajuns însă de astăzi. Noul tehnician va fi prezentat într-o conferinţă de presă şi va sta la Târgu Jiu doar două zile, echipa urmând a pleca din nou spre Antalya, unde are programat un al doilea stagiu în perioada 7 - 20 februarie. Chiar dacă primul cantonament a fost unul în care partea fizică a antrenamentelor a primat, Cristi Pustai este bucuros că echipa sa a fost ocolită de accidentări grave.


A fost un stagiu bun, cu condiţii bune şi, dacă nu se întâmpla acest eveniment cu Karim, puteam spune că am trecut peste acest stagiu fără probleme majore, fără accidentări, pentru că acest lucru este, până la urmă, foarte important. A fost o perioadă grea. De regulă este, pentru jucători, cea mai grea, pentru că este şi lungă şi pregătirea fizică este foarte importantă în perioada aceasta.
Tehnicianul pandurilor


Pentru Pandurii, primul cantonament n-a avut decât două jocuri amicale, ambele încheiate la egalitate, 1-1 cu Volga Novgorod, din Rusia, şi 0-0 cu Horizont Turnovo, din Macedonia.


Sunt mulţumit de jucători, s-au antrenat foarte bine. Am avut şi două jocuri, unul mai reuşit, un egal cu Volga, echipă de prima ligă din Rusia, şi un al doilea, cu Horizont Turnovo, în care s-a simţit starea de oboseală, mai puţin reuşit, dar important este că nu am luat gol.
Pustai despre partidele pe care Pandurii le-a disputat în primul cantonament din Antalya


Pentru cel de-al doilea cantonament, Pandurii are în program mai multe meciuri amicale, cinci sau şase, însă adversarii nu sunt încă bătuţi în cuie, ultimele variante fiind Shandong Luneng, FK Zeta, Brondby şi ACS Buftea.

 
Curs valutar BNR - 16-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj