Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Pustai, încrezător în şansele echipei sale de a prinde Europa
«Am găsit un colectiv cald, o echipă tânără, frumoasă»
Noul antrenor a fost prezentat într-o conferinţă de presă organizată la Târgu Jiu
Alin PEPTAN ,5 februarie 2013,22:29 nr. afisari:2126

Cristi Pustai a început prin a spune că este o mare provocare pentru el aceea de a veni la Târgu Jiu după cea mai bună perioadă a pandurilor şi de a încerca să continue munca prietenului său Petre Grigoraş.

Este un risc asumat. Ştiam unde vin. Îl ştiu pe Grigoraş, suntem prieteni. Este o şansă pentru mine, o provocare şi mi-am dorit să vin aici. Într-adevăr, vin după cea mai bună perioadă, dar să sperăm că o să fie şi perioada următoare la fel de bună.
Cristi Pustai

 Noul tehnician al pandurilor a afirmat că este mulţumit de lotul pe care l-a găsit şi că obiectivul său este acela de a reuşi ca şi la Târgu Jiu să ducă echipa în cupele europene: “Am găsit un colectiv cald, o echipă tânără, frumoasă, sper să reuşim să ne îndeplinim obiectivul. Este o mare provocare, cele mai frumoase clipe de la Mediaş au fost cele din Europa. Cred că şi aici se doreşte lucrul acesta. Sper să îndeplinim obiectivul.” Deşi recunoaşte că are la dispoziţie o echipă bună, cu jucători care pot termina campionatul pe locul patru, misiunea de a prinde cupele europene este mult mai dificilă decât cea de la Mediaş, atunci când România avea mai multe formaţii pe tabloul competiţiilor europene.

În acest sezon e foarte greu, două echipe plus câştigătoarea Cupei vor ajunge în Europa League. De la anul va fi mai uşor, sper ca echipele noastre, Steaua şi CFR, să obţină puncte mai multe în Europa.
Pustai

Sub bagheta lui Pustai, Pandurii n-a pierdut, deşi a fost vorba până acum doar de două jocuri amicale. Tehnicianul gorjenilor spune că nu pune foarte mare preţ pe reazultat în astfel de partide, dar mereu se gândeşte la victorie.

Este foarte important că nu am pierdut în amicale, dar sunt doar meciuri dintr-o perioadă de pregătire fizică. Nu ascund că la orice meci îmi doresc să câştig şi cred că asta e dorinţa tuturor, dar nici nu trebuie să facem din jocurile amicale un capăt de ţară. Nici nu le-aş zice jocuri amicale, sunt jocuri de verificare.
Noul antrenor al pandurilor

Condescu: «Obiectivele nu se schimbă»

Chiar şi în condiţiile în care bugetul pandurilor va cunoaşte o diminuare semnificativă a aportului CEO, preşedintele Marin Condescu rămâne încrezător în şansele echipei sale de a prinde un loc în primele patru echipe la finele stagiunii şi spune că obiectivul rămâne acelaşi.

Obiectivul nu se schimbă. Bugetul alocat pandurilor pentru obiectiv nu se schimbă. Banii la o echipă de fotbal se adună din mai multe surse. Atunci când o sursă este în dificultate, şi este normal, pentru că toată ţara este în criză, găseşti alternative. Şi noi le-am găsit. Le avem. Am luat un milion şi jumătate pe Maxim. Soluţiile de finanţare sunt întotdeauna la conducere.  Vor fi surse legale. Pentru ce ne trebuie acum e destul ce am vândut. Pentru sezonul viitor? Să trăim până la toamnă!
Condescu la conferinţa de presă în care clubul şi-a prezentat noul antrenor

 
Curs valutar BNR - 20-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj