Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Fotbal: Pandurii şi-a prezentat noile achiziţii
Echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu a prezentat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, noile sale achiziţii, Valentin Munteanu, Ioan Adrian Hora, Abdelaziz Khalouta, Vasco Fernandes şi Ezequiel Filippetto.
,8 iulie 2015,16:08 nr. afisari:1254

De asemenea, s-au reîntors la echipă, după expirarea perioadei de împrumut, David Lazăr şi Alexandru Ciucur, iar Alexandru Dan a revenit la echipă cu un nou contract, după ce a jucat la Rapid.

Nu este o listă definitivă a transferurilor. Suntem foarte bucuroşi de cei care au venit, sunt jucători care au evoluat la un nivel foarte bun şi împreună cu staff-ul tehnic avem convingerea că sunt jucătorii potriviţi, care ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele. Pentru că mai mult de zece fotbalişti au terminat contractele, ideea a fost să păstrăm ceea ce a fost bun şi ce am putut reţine de anul trecut. Nu am reuşit în totalitate, pentru că au fost şi jucători foarte importanţi care au plecat, din păcate nivelul salarial pe care îl au este greu de susţinut în România. Am căutat împreună cu antrenorii să avem o dublură pe post, să fie o competiţie, pentru că obiectivul pe care ni l-am propus este acela de a ne bate sus, să ajungem în play-off la (...).
A declarat preşedintele clubului Pandurii, Narcis Răducan

El a afirmat că până în luna septembrie vor mai fi făcute şi alte achiziţii.

Dorim să mai completăm şi cu alţi jucători, regulamentul ne permite până în septembrie să completăm lotul. Sigur că e de preferat să o facem cât mai repede, pentru că iar vor fi probleme în ceea ce priveşte ajungerea tuturor la acelaşi nivel din punct de vedere fizic, dar nu depinde doar de noi. Prioritară este poziţia de închizător, zilele acestea suntem în discuţii cu doi jucători şi sperăm ca pe unul dintre ei să reuşim să-l legitimăm.
A mai spus Răducan

AGERPRES

 
Curs valutar BNR - 17-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj