Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Show total la Gala RXF 17
Peste 4.500 de spectatori au fost în extaz la gala desfăşurată, luni seara, în Sala Polivalentă, spectacolul fiind unul de zile mari. Cea mai mare surpriză a fost produsă de azerul Samir Aliyev, care l-a învins pe Ionuţ “Pitbull” Atodiresei
Flaviu DINCĂ ,18 martie 2015,00:00 nr. afisari:1477

Pe parcursul a patru ore, spectatorii au văzut ceea ce îi interesa: multe knock-out-uri, chiar şi meciurile ce s-au încheiat cu decizii, fiind extrem de spectaculoase. Cele două lupte între fete au ridicat spectatorii în picioare, în multe moment luptele fiind mai spectaculoase decât la masculin.
Craioveanul Florin Boboc a fost învins, cu decizie în unanimitate, de către Tolea Ciumac. Deşi a încercat să îl învingă pe cunoscutul său adversar, Boboc a trebuit să se recunoască depăşit, chiar dacă spectatorii au huiduit decizia.

O altă reprezentantă a Olteniei, Diana Belbiţă, din Drobeta- Turnu Severin, a obţinut o victorie spectaculoasă, la puncte, în faţa unguroaicei Renata Cseh Lantos. Iubitorii de MMA au încurajat-o frenetic pe sportive de 18 ani.
În cel de-al doilea meci de fete, de asemenea, savurat de public, Cristina Stanciu a învins-o la decizie pe Alice Ardelean. Meciul a debutat în forţă, cu zeci de lovituri din partea ambelor luptătoare, iar Ardelean s-a umplut de sânge pe faţă.

Atodiresei, învins din prima rundă

În meciul cel mai aşteptat al galei, Ionuţ “Pitbull” Atodiresei nu a reuşit să reziste nici o repriză în faţa azerului Samir Aliyev, acesta din urmă prinzând un Leg Lock (blocarea piciorului adversarului) în ultimele secunde ale rundei întâi.

Mulţumesc craiovenilor pentru susţinere. Eu sunt începător la MMA şi mai am multe de învăţat. Îl felicit de Aliyev, este extrem de pregătit.
A spus “Pitbull” Atodiresei

Rezultatele din celelalte meciuri au fost următoarele: Ion Vodă a fost învins de Laurenţiu Călugăru (repriza 1, strangulare); Aurel “Minerul” Pirtea l-a întrecut pe Cătălin Miron (KO tehnic repriza 1); Alex “Greuceanu” Stoica a fost depăşit de Marian Iordan (KO tehnic repriza 1); debutantul Dorin Stan l-a învins pe Marius Tiţă (KO tehnic repriza 2); Adrian “Cobra” Sturzu a pierdut în faţa lui Dinu Bucaleţ în meciul pentru centura categoriei 70 kilograme. Bucaleţ este campion după ce s-a impus în prima rundă, prin armbar; Sergiu Breb l-a întrecut, prin KO tehnic în prima repriză, pe debutantul Andrei Nastac.

Într-un meci la categoria +95 kilograme, Cristian Mitrea l-a învins, în prima rundă, pe britanicul Marvin Campbell. Englezul, fără victorie în MMA, a fost aproape să producă surpriza în debut de meci, punându-l la podea pe român, dar Mitrea s-a impus prin kimura (tehnică articulară pe braţ).
Al 12-a meci programat iniţial, între ungurul Istvan Ruzsinszky  şi Mircea Ursu nu a mai avut loc. Organizatorii au anunţat că Ruzsinszky a suferit un accident şi nu a mai putut ajunge în Bănie.

 
Curs valutar BNR - 18-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj