Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Patru jocuri de sală în Bănie
Echipele de sală de la SCM se pregătesc pentru o nouă etapă intensă, însă va fi prima în care nu vor mai putea evolua în Sala Polivalentă, cei mai afectaţi fiind voleibaliştii şi baschetbaliştii
Flaviu Dincă ,27 februarie 2015,00:01 nr. afisari:1434

Handbalistele de la SCM Craiova vor fi cele mai dezavantajate de faptul că nu se mai poate utiliza Sala Polivalentă, din cauza pregătirii concursului Eurovision. Acestea vor fi nevoite să evolueze, sâmbătă, de la ora 12.00, în Sala Polivalentă din Drobeta- Turnu Severin, cu Universitatea Cluj.
De la aceeaşi oră, dar în Sala Sporturilor “Ion Constantinescu”, fetele de la baschet, de la SCM-CSS Craiova, vor da piept cu Universitatea Alba Iulia.

În aceeaşi locaţie, de la ora 14.30, vor intra în sală voleibalistele, care trebuie să învingă ultima clasată, Universitatea Cluj, pentru a încerca să urce pe locul 9. Miercuri seara, sportivele din Bănie au pierdut duelul cu Medicina Târgu Mureş, cu 3-1, pe seturi 25-18, 25-13, 16-25, 25-21.
De la ora 17.00, tot în Sala Sporturilor “Ion Constantinescu” voleibaliştii pregătiţi de Dănuţ Pascu au nevoie, ca de aer, de un succes cu Banatul Caransebeş, pentru a păstra locul 4.

Se anunţă un final de foc pentru prima parte a campionatului, mai ales dupa victoria Galaţiului în faţa noastră. Aceste trei meciuri din sezonul regulat sunt foarte importante pentru activitatea de până acum a echipei. Nu iau în calcul că mă avantajează sau nu sala. Asta este situaţia, ambele echipe joacă în aceeaşi sală. Avem timp să facem trei antrenamente înainte de meci. Este o luptă care porneşte de pe picior de egalitate. Un dezavantaj ar fi faptul că în Sala Polivalentă adversarii se adaptează mai greu, cu reperele, fileul, distanţele, dar jucăm acasă şi trebuie să facem un meci bun. Chiar dacă publicul este mai puţin ca număr, atmosfera este mai plăcută, mai gălăgioasă. Ar fi un avantaj, condiţia este să ne susţină publicul.
A declarat tehnicianul Dănuţ Pascu

Lică: Avem nevoie de suporteri

Căpitanul echipei, Laurenţiu Lică, nu crede că este ceva pierdut şi echipa poate rămâne în obiectiv dacă va obţine minimum două victorii în ultimele trei etape.  

Suntem la mâna noastră, avem două meciuri acasă pe care trebuie să le câştigăm. Dacă vom pierde unul din aceste jocuri, nu merităm să fim în primele patru. Aşteptăm suporterii la sală, avem nevoie mai mult ca niciodată de ei.
A punctat Laurenţiu Lică

În etapa intermediară de miercuri, SCM “U” a pierdut la Arcada Galaţi cu 3-1.
Ultimul joc din Sala Sporturilor “Ion Constantinescu”, de sâmbătă, va fi cel dintre echipele masculine de baschet dintre SCM “U” Craiova şi Universitatea Cluj, care se va desfăşura la ora 19.30.

 
Curs valutar BNR - 16-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj