Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Pascu: Încercăm marea cu degetul
Voleibaliştii de la SCM “U” Craiova vor întâlni astăzi, de la ora 19.45, la Cheile Grădiştei, campioana en-titre a României, Tomis Constanţa, în semifinalele Cupei României
Flaviu Dincă ,8 aprilie 2015,00:07 nr. afisari:1441

După ratarea finalei mari a campionatului naţional, elevii pregătiţi de Dănuţ Pascu au continuat pregătirea pentru Final Four-ul Cupei României, care se va desfăşura astăzi şi mâine în sala de la Cheile Grădiştei. În penultimul act al competiţiei, alb-albaştrii vor da piept cu Tomis Constanţa. Deşi adversarul este unul redutabil, tehnicianul Dănuţ Pascu speră ca elevii săi să producă surpriza.

Va fi un meci disputat, în nota celor obişnuite cu Constanţa, să nu uităm că la Craiova am pierdut foarte greu cu 3-2, iar la Constanţa cu 3-1. Merg cu gândul să facem un joc bun, să încercăm marea cu degetul, să valorificăm şansa pe care o avem. Merg pe ideea că în Cupa României se pot întâmpla şi surprize.
A declarat Dănuţ Pascu, pentru Ediţie Specială

Tehnicianul craiovean se bucură că a fost refăcut şi Voinea, accidentat de mai mult timp, şi îi vede montaţi pe sportivi ca să facă un meci bun.

Băieţii sunt într-o stare bună, a revenit şi Voinea, care a fost accidentat, efectivul este complet, iar starea generală este bună. Şi-au revenit după efortul depus în acest sezon, cu multe meciuri de cinci seturi, am realizat şi o pregătire bună.
A mai spus Pascu

Probleme de lot pentru Tomis

Acesta consideră că Tomis porneşte ca favorită certă, însă ar putea să lipsească doi jucători importanţi din angrenajul “marinarilor”.

Tomis Constanţa are ca obiectiv atât câştigarea campionatului, cât şi a Cupei României. La bugetul pe care îl are este normal să aibă asemenea obiective. Au câteva probleme de lot, doi jucători bulgari şi-au exprimat intenţia să plece de la echipă, întrucât nu şi-au primit banii pe ultimele trei luni. Nu ştim dacă vor face parte din lot, nu trebuie să ne luăm după zvonuri.
A conchis Dănuţ Pascu

În seminifinalele competiţiei se mai află şi VM Zalău şi Dinamo, acestea disputând primul meci, tot astăzi, de la ora 17.00. Mâine, de la ora 19.00, tot în Sala Sporturilor din Cheilei Grădiştei se va desfăşura finala Cupei României, toate cele trei partide putând fi urmărite pe Digi Sport 3.

 
Curs valutar BNR - 16-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj