Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
O victorie în nouă partide, iar antrenorii sunt mulţumiţi
Handbalistele de la SCM Craiova au înregistrat opt eşecuri în nouă partide, însă tehnicianul Gheorghe Sbora este satisfăcut de prestaţia individuală a fetelor
Flaviu Dincă ,5 martie 2015,00:05 nr. afisari:1352

Înfrângerea din ultima etapă din Liga Naţională, de la Severin, cu Universitatea Cluj, nu a adus deloc îngrijorare pe banca tehnică a oltencelor. În ciuda eşecului, SCM a rămas pe locul 4, cu 39 de puncte, însă finalul sezonului se anunţă de foc.
Antrenorul Gheorghe Sbora a analizat evoluţia jucătoarelor şi s-a arătat mulţumit de modul în care s-au comportat pe teren. Sbora consideră că diferenţa a făcut-o Aneta Pîrvuţ, componentă care s-a întors la HCM Baia Mare. 

Din punctul meu de vedere, evoluţia individuală a fetelor nu diferă faţă de cea din toamnă. Ca în orice domeniu al sportului, acolo unde lipseşte cineva care este un motor, se cunoaşte. Până o înlocuim pe Aneta ne trebuie timp. Când a lipsit Hagi de la naţională, La revedere! Nu neapărat comparăm pe Pîrvuţ cu Hagi. N-am crezut că se va deregla jocul echipei după plecarea ei. Era şi stângace, că acum nu mai avem pe inter dreapta o stângace, să facem acelaşi lucru ca în tur. Una facem cu o stângace şi alta cu o dreptace. De aceea pe inter dreapta ne trebuie o stângace, precum Sonopova, de aceea am cerut să rămână.
A punctat Gheorghe Sbora, pentru Ediţie Specială

„Dacă vom putea, cu toată dragostea”

Acesta consideră că echipa este în grafic şi poate termina sezonul în primele locuri.

În afară de echipele care sunt cu o bancă lungă, toate formaţiile din faţă sunt lângă noi. Este chiar aşa de alarmant? Noi suntem încrezători, deşi în jurul nostru s-a creat panică. Dintr-o dată s-a schimbat obiectivul, care era 1-8. Acum lumea vrea să terminăm pe locul 3, dacă se poate, sau pe 4. Dacă vom putea, cu toată dragostea. Important este că noi vrem. Este prima dată când lucrez cu obiectiv impus. Cu toate astea, CFR Craiova a terminat pe locul 4 şi pe 3 în Cupa României.
A mai spus Sbora

În final, tehnicianul craiovean a acuzat faptul că partida cu ardelencele s-a desfăşurat la Severin, nu în Polivalenta din Bănie.

Acum ne dăm peste cap şi n-am putut să întârziem cu o zi ieşirea din Sala Polivalentă, să putem juca în sala noastră. La volei nu s-a pierdut în sala mică în faţa lui Explorări Baia Mare? Conta foarte mult să evoluăm la noi acasă.
A încheiat Gheorghe Sbora

Pe de altă parte, portarul SCM Craiova, Ionica Munteanu a fost convocată la lotul naţional al României, care va participa în perioada 20-21 martie, la a 13-a ediţie a Trofeului Carpaţi. La această competiţie, alături de România, vor participa Suedia, Germania şi Brazilia.

 
Curs valutar BNR - 19-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj