Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Gală MMA inedită, în Polivalentă
Flaviu Dincă şi Mircea Oglindoiu ,16 martie 2015,00:04 nr. afisari:1582

Gala RXF 17, găzduită astăzi de Sala Polivalentă Craiova, va alinia la start cei mai cunoscuţi luptători de MMA ai Olteniei, precum şi luptători renumiţi din ţară şi de peste hotare, legende ale sporturilor de contact, care îi vor acapara pe spectatori cu spectaculozitatea şi complexitatea show-urilor de lupte în cuşcă. Evenimentul va fi urmărit de peste 4.000 de spectatori. Evenimentul va începe la ora 20.00, accesul publicului făcându-se pe bază de bilet, care costă 15 lei. Craiova va avea şi ea doi reprezentanţi care vor intra în cuşcă în faţa propriilor fani, Diana Belbiţa şi Florin Boboc. Gala se doreşte a fi şi un eveniment caritabil. O parte din încasări va ajunge la persoanele defavorizate.

Sportivi proveniţi din box, kickboxing, jiu-jitsu, lupte sau judo luptă într-o cuşcă hexagonală, pe durata a 3 runde de câte 5 minute.
Vor intra în cuşcă, la Craiova, printre alţii, localnicii Diana Belbiţa şi Florin Boboc – multiplu campion naţional de greco-române, luptătorul Tolea Ciumac şi kickboxerii Marius Tiţă şi Ionuţ “Pitbull” Atodiresei.
Gala programează zece meciuri de băieţi şi două de fete. Show-urile de arte marţiale mixte Romanian Xtreme Fighting sunt organizate de promotorul braşovean Sebastian Vieru. Ultimele patru gale organizate sub brandul RXF la Botoşani, Sibiu, Bucureşti şi Braşov au fost sold out.

Belbiţă vrea să rămână neînvinsă

În meciul al treilea al galei, strehăianca Diana Belbiţă va întâlni o sportivă care, la fel ca ea, este neînvinsă.

Este al cincilea meu meci la MMA şi sper să rămân neînvinsă. De data aceasta întâlnesc o luptătoare bună, cu experienţă, din Ungaria, dar lupt la mine acasă, în Oltenia, şi trebuie să înving”, a spus olteanca de 18 ani. Antrenorul Dianei a explicat cum s-a pregătit eleva sa pentru acest eveniment. “Dimineaţa ne antrenăm în aer liber, cu alergări prin parcurile din Severin, iar seara în sala. E cel mai dificil adversar al ei de până acum, dar Diana e pregătită şi fizic şi psihic pentru acest meci.
A dezvăluit antrenorul severinean Costel Mitroi

 
Curs valutar BNR - 18-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj