Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Viorel Fîciu (stânga) şi Florin Dinu (dreapta) au cucerit titlul de campion naţional
BOX Campionatul Naţional de Juniori
De opt ori pe podium, la Buzău
Cosmin LENGYEL-IONESCU ,17 martie 2015,00:17 nr. afisari:1285

Pugiliştii craioveni s-au întors cu rezultate bune de la finala Campionatului Naţional de Juniori, desfăşurată între 8 şi 14 martie la Buzău. CSM Craiova a trimis în total 14 sportivi, dintre care opt au reuşit să obţină o medalie. Pe prima treaptă a podiumului, devenind campioni naţionali, au urcat Florin Dinu(50 kg) şi Viorel Fîciu(60 kg), primul fiind pregătit de Marcel Sârba, în timp ce al doilea este antrenat de Constantin Buzduceanu şi Constantin Cucu. Medalii de argint au fost obţinute de Eduard Barbu(54 kg), pregătit de Ion Dragomir, şi Alex Frumosu(70 kg) - sportiv ce se află sub îndrumarea maestrului Ion Joiţa. Pe ultima treaptă a podiumului au păşit Mario Pascu(54 kg) – antrenor Ion Joiţa, Mihai Anghel(54 kg) – antrenor Ion Dragomir, Mike Constantin(75 kg) şi Marius Cîţu(60 kg) – antrenori Constantin Buzduceanu şi Constantin Cucu.
Prin cele opt medalili adjudicate la Buzău, boxerii clubului craiovean au întrecut aşteptările conducerii, care preconiza un total de 5-6 medalii.

Înainte de competiţie, spuneam că ne aşteptăm la cinci-şase medalii, iar acum, după ce s-au încheiat meciurile de la Buzău, se pare că aşteptările noastre au fost înşelate în mod pozitiv. Băieţii s-au întors cu opt medalii, ceea ce ne bucură, rezultatele dovedesc că şi la Craiova boxul mai există, mai are o importanţă cel puţin la nivel naţional, iar faptul că toţi sportivii sunt legitimaţi la clubul nostru, ne arată că şi noi, ca instituţie sportivă, suntem pe un drum bun. Este răsplata lor, a sportivilor, a antrenorilor care i-au pregătit, este rezultatul orelor de muncă de la antrenamente, a seriozităţii lor şi determinării de a face performanţă. Într-o oarecare măsură este şi o reflecţie a muncii noastre, a celor din birouri, colectivul administrativ, încercând să le oferim condiţii decente de lucru, să fim alături de ei cu tot ceea ce au nevoie, dar meritul este pe deplin al sportivilor şi antrenorilor care îi pregătesc.
A declarat Sorin Manda, directorul CSM Craiova

 
Curs valutar BNR - 18-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj