Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
ATLETISM Cros în Parcul “Nicolae Romanescu”
Ana Maria Brânză a fost alături de studenţi
Componenta lotului naţional a participat la două acţiuni interesante
Alin VANCEA ,2 iunie 2014,00:06 nr. afisari:1256

Cunoscuta spadasină Ana Maria Brânză, sportivă crescută în Craiova de antrenorul emerit Dan Podeanu, care are în palmares cam tot ce îşi poate dori un sportiv, a participat sâmbătă la două acţiuni în Craiova.
Aflată cu lotul naţional în Bănie, unde pregăteşte participarea la Campionatul European, Ana Maria Brânză a alerga de la ora 12.00, în Parcul „Romanescu“ din Bănie, alături de studenţii de la Universitatea din Bănie în cadrul crosului “Fuga la ştafetă“. Evenimentul a fost organizat de “Student Sport“ şi a reprezentat punctul terminus al unui proiect care a avut loc în şase oraşe, fiind o competiţie interuniversitară. La start s-au prezentat 76 de studenţi, aceştia reuşind să parcurgă cu succes cei 2,5 kilometri ai traseului propus de organizatori.
Primii autrecut linia de sosire Cezar Bobolicioiu şi Laura Popescu, urmaţi de Mihai Lupaşcu şi Ionela Preda în timp ce pe locul trei s-au clasata Dora Mustăţea şi Octavian Iureş. Studenţii câştigători nu au plecat acasă cu mâna goală fiind premiaţi cu diplome, medalii, cupe dar şi câte un coş cu mezeluri. Locurile unu au primit în plus şi câte o excursie. La cursă au participat şi membrii Craiova Runnig Club, aceştia trecând linia de sosire ţinându-se de mână, în acest mod făcând o bună propagandă sportului dar şi fair-play-ului care ar trebui să domine activitatea sportivă.

Alături de copiii din Bănie

După crosul din Parcul “Nicolae Romanescu”, ziua a continuat pentru Ana Maria Brânză, dar şi pentru colegele sale cu o acţiune umanitară. Sportivele, alături de antrenorul Octavian Zidaru, au mers la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto, unde au donat jucării unor copii aflaţi în îngrijirea fundaţiei “Salvaţi Copiii“, cu prilejul zilei de 1 iunie.
După ce cei mici au prezentat un program artistic, componentele lotului naţional de spadă s-au revanşat cu o scurtă demonstraţie de scrimă. Copiii au plecat acasă cu o câte o plasă de jucării oferite de Federaţia Română de Scrimă, în parteneriat cu Fundaţia Salvaţi Copiii, Ford România şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copiilor.

 
Curs valutar BNR - 18-08-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj