Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Cadouri electorale, de Crăciun, de la PSD-iste
Ana-Maria CONSTANTINESCU ,15 decembrie 2013,23:18 nr. afisari:3399

Sărbătorile de iarnă reprezintă un bun prilej pentru politicieni şi nu numai pentru a-şi aduce aminte de cei mai defavorizaţi dintre noi. Astfel, în această perioadă Organizaţia Femeilor Social Democrate Craiova desfăşoară o campanie de oferire de cadouri unor familii nevoiaşe din municipiu. După cum ne-au transmis într-un comunicat de presă, membrele Biroului Municipal al OFSD Craiova au identificat 170 de familii craiovene care vor primi câte un coş cu alimente pentru Crăciun şi plăsuţe cu cadouri pentru copii.  

La nivelul OFSD Craiova am luat decizia ca în luna decembrie să identificăm, în cele 168 de organizaţii locale din municipiu, între cinci şi zece cazuri de familii nevoiaşe. Am luat această decizie pentru că la căminele pentru bătrâni şi copii întotdeauna sunt oameni de bine care îi vizitează şi atunci am dorit să facem noi un gest pentru cei care niciodată nu sunt căutaţi. Astfel, am identificat 170 de familii care au în total 340 de copii. Prin contribuţia membrelor Biroului Municipal al OFSD Craiova vom suporta coşul de Crăciun al acestor familii, iar din sponsorizări am făcut 340 de plase cu cadouri pentru copii.
A declarat preşedintele OFSD Craiova, Aurelia Filip

Două copile din cartierul 1 Mai au primit joi seara un computer. Acesta le-a fost dus în dar de preşedinta social-democratelor craiovene, Aurelia Filip, secretarul PSD Craiova, Radu Preda, directorul RAADPFL Craiova, Florin Lungu şi Valentin Giurcă, directorul Căminului pentru Persoane Vârstnice Craiova.

În această campanie, una dintre reprezentantele OFSD Craiova a descoperit o familie cu două fetiţe care învaţă foarte bine şi care îşi doreau un computer pe care să lucreze. Cu ajutorul unei societăţi comerciale de profil am reuşit să facem fericite aceste două fetiţe, şi să le facem cadou computerul dorit.
Aurelia Filip

Pesedistele craiovene vor duce cadouri, în zilele următoare, copiilor din caminul de nafimilişti şi celor internaţi în Spitalul Victor Babeş, copii infestaţi cu HIV şi cei bolnavi de tuberculoză.

Următoarele acţiuni vor avea loc joi, 19 decembrie 2013, când întreaga organizaţie va oferi daruri copiilor din Căminul de nefamilişti din strada Paşcani, nr. 3, şi vineri 20 decembrie 2013, la Spitalul Victor Babeş, unde vom oferi daruri copiilor de la secţiile HIV şi Tuberculoză. Vreau să le mulţumesc sponsorilor, fără de care aceste cadouri pe care le oferim nu ar fi existat, şi colegelor mele din Biroul Municipal al OFSD Craiova, care s-au implicat cu sufletul şi multă dăruire în acest proiect.
Aurelia Filip

Acţiunea social-democratelor craiovene este una lăudabilă. Ar trebui însă să nu se limiteze doar la perioada sărbătorilor, fie ele de iarnă, ori pascale. Cei mai defavorizaţi dintre noi au nevoie întodeauna de sprijin.

 
Curs valutar BNR - 19-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj