Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Marian Vasile, candidat la europarlamentare
Dragoş Ostroveanu ,2 martie 2014,23:46 nr. afisari:5904

În cadrul ultimei conferinţe de presă preşedintele Organizaţiei PMP Olt, Marian Vasile, a criticat vehement proiectul politic USL. Şi-a exprimat dezamăgirea cu privire la lipsa rezultatelor guvernării PSD-PNL. Totodată a criticat conducerea PSD OLT pentru prelungirea colaborării judeţene cu PNL OLT. Punctul principal şi central al conferinţei a fost anunţarea depunerii candidaturii pentru alegerile europarlamentare a lui Marian Vasile, preşedintele organizaţiei PMP Olt (primarul comunei Studina).

Trebuie SPUS că de-a lungul timpului la organizaţia judeţeană au venit unele nume grele din politica olteană:
Am avut satisfacţia să văd că vin alături de noi oameni cu greutate, oameni cu notorietate, cu personalitate şi caracter.  

Putem menţiona câţiva dintre ei: Marin Bobeş (fost senator PDL), Jenel Copilău (fost senator şi preşedinte al C.J. OLT), Virgil Panduru (fost subprefect de Olt), Claudiu Matei (fost preşedinte şi consilier local PDL Caracal), etc. În prezent, PMP Olt strânge semnături pentru alegerile europarlamentare. Tot în conferinţa de presă preşedintele oltean a făcut un apel liberalilor să se rupă de stânga psd-istă şi să lupte în dreapta politică.

Referitor la candidatură a declarat:
Mi-am depus candidatura pentru alegerile europarlamentare. Urmează ca în Comitetul Executiv naţional să se ia o decizie. Considerăm  că merităm să obţinem un loc corect pe listă deoarece noi chiar ne-am luptat.

Pe 17 martie, membrii formaţiunii politice oltene vor participa la mitingul de la Bucureşti organizat de liderii naţionali. Cert este că la Olt singurul politician care mai critică PSD-ul este preşedintele Organizaţiei PMP Olt, Marian Vasile.

 
Curs valutar BNR - 22-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj