Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
PNL Mehedinţi se înarmează, PSD Mehedinţi nu ripostează
PDL-istul Mîţu trecu şi el după Stănişoară la PNL
Iulian Gogonea ,26 martie 2013,21:09 nr. afisari:3540

Fostul prefect de Mehedinţi Ion Mîţu a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că aduce cu el în PNL Mehedinţi o armată de pedelişti. Este vorba de 11 primari, opt viceprimari şi 52 de consilieri locali. Rugat să comenteze această mişcare politică a lui Mîţu, baronul PSD Mehedinţi, Adrian Duicu, practic şeful USL Mehedinţi, ne-a declarat că n-are ce comenta, că nu-l interesează şi că «poate să facă ce vrea».

Prim-vicepreşedintele PDL Mehedinţi, Ion Mîţu, fost prefect în guvernarea Boc şi mâna dreaptă a deputatului Mihai Stănişoară, îşi urmează şeful şi trece la PNL Mehedinţi, “pentru a construi un mare partid de dreapta”.

Într-o conferinţă de presă susţinută la Drobeta - Turnu Severin ieri, în prezenţa preşedintelui interimar al PNL Mehedinţi, Marcel Vela, şi a fostului prefect liberal Dan Constantin Săceanu, Ion Mîţu a anunţat că pleacă din PDL nu singur, ci cu o armată de primari, viceprimari şi consilieri locali. Este vorba de 11 primari, opt viceprimari şi 52 de consilieri locali. Totuşi, ca să nu-şi piardă mandatele, aceştia rămân la PDL “doar în acte”. Iar dacă vor fi daţi afară din partid, se vor înscrie imediat în PNL Mehedinţi.

Am luat această decizie pentru a pune umărul la consolidarea unui mare partid de dreapta.
Ion Mîţu, fostul prefect pedelist

De precizat că, în urmă cu circa o lună, preşedintele PDL Mehedinţi şi prim-vicepreşedinte PDL, deputatul Mihai Stănişoară, fost cosilier prezeidenţial al lui Băsescu, a şocat întreaga opinie publică atunci când a ieşit într-o conferinţă de presă alături de Crin Antonescu şi a anunţat că a trecut la PNL “pentru a consolida o formaţiune politică puternică de dreapta”. Contactat telefonic, preşedintele PSD Mehedinţi, Adrian Duicu, copreşedinte al USL Mehedinţi şi preşedinte al CJ Mehedinţi, a refuzat să facă vreun comentariu referitor la mişcarea politică făcută de fostul prefect Mîţu.

Nu mă interesează. N-am ce comenta. Poate să facă ce vrea.
Baronul PSD Adrian Duicu

 
Curs valutar BNR - 15-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj