Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Mehedinţi: Senatorul Bălu vrea refacerea Alianţei DA
Despre PSD-işti el crede că vor ajunge «să-i hingherească lumea pe stradă», întrucât au promis un milion de locuri de muncă, iar şomajul e în floare
Iulian Gogonea ,29 iulie 2013,01:35 nr. afisari:1759

Senatorul PDL de Mehedinţi Marius Bălu a anunţat la sfârşitul săptămânii, într-o conferinţă de presă, că şi-ar dori refacerea Alianţei DA şi că nu crede că Partidul Mişcarea Populară nu are mari şanse pe eşichierul politic românesc.

Alianţa DA  a fost cea mai solidă construcţie politică din  epoca postdecembristă . Sigur că mi-aş dori să se refacă acea alianţă. Am avut oferte mult mai consistente de a părăsi partidul decât de a trece la Mişcarea Populară. Pentru mine, Partidul Democrat Liberal reprezintă a doua familie a mea. Mi-aş dori refacerea Alianţei DA şi nu cred că este un proiect imposibil.
A spus Marius Bălu

În altă ordfine de idei, senatorul Bălu a cerut Guvernului Ponta să prezinte public criteriile care stau la baza disponibilizărilor din structurile administrative, adăugând că se aşteaptă ca rândurile şomerilor să fie îngroşate cu zeci de mii de disponibilizaţi de la stat. Marius Bălu a cerut, de asemenea, Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici să prezinte public dacă a avizat procesul de disponibilizare al Guvernului şi, de asemenea, Avocatului Poporului să atace OUG 77/2013, privind desfiinţarea unor posturi vacante în sistemul bugetar, argumentând că aceasta încalcă drepturile fundamentale ale funcţionarilor publici.

Mesaj către PSD : «Veţi ajunge să vă hingherească lumea pe stradă!»

Senatorul Bălu  a mai spus că  USL a minţit în campania electorală că va crea un milion de locuri de muncă. 

În realitate, Guvernul Ponta  creează şomeri pe bandă rulantă, atât în domeniul de ,cât şi în cel privat.De când aceşti băieţi au preluat guvernarea, se află într-un total abuz de putere. Şi eu le spun un singur lucru.  Dragi colegi de la PSD, opriţi-vă cu aceste fărădelegi! Mai devreme sau mai târziu, veţi da socoteală ori în faţa justiţiei, ori în faţa oamenilor. Veţi ajunge să vă hingherească lumea pe stradă.
A mai declarat preşedintele PDL Mehedinţi

 
Curs valutar BNR - 21-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj