Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
PDL - marşul tăcerii
«Guvernul Ponta, fabrică de şomeri. PNL, unde eşti? Ţara o nenoroceşti!»
Ana-Maria CONSTANTINESCU ,15 decembrie 2013,23:13 nr. afisari:2095

Pedeliştii craioveni au organizat, vineri, un marş al tăcerii. Organizaţia PDL Craiova a răspuns astfel la “acţiunile din ultima perioadă a guvernării mincinoase şi mai nou penale a USL”.

Pedeliştii spun că “acţionând împotriva cetăţeanului, USL confirmă faptul că nu urmează nicio strategie sau doctrină politică, îmbogăţirea şi protejarea baronilor locali şi acumularea de bani pentru campanii prin orice mijloace fiind singurele scopuri ale actualei guvernări. Săptămânal apar noi taxe inventate de guvernul Ponta în tentativa disperată de a mai aduna bani la buget în scopul sifonării acestora către baronii locali care, la rândul lor, să-i întoarcă la partid pentru cele două runde de alegeri din 2014. Dovadă şi cele 3 tranşe de bani alocate “ministerului” Dragnea cu dedicaţie pentru aleşii locali ai PSD şi PNL. Mai mult, fără consultări prealabile în comisii sau dezbateri publice, la o oră târzie, majoritatea USL a introdus “pe sub masă” pe ordinea de zi în Parlament modificarea Codului Penal şi Codului de Procedură Penală, introducând ceea ce se vehicula încă de la câştigarea alegerilor de către actuala guvernare, o superimunitate Parlamentară. Aceasta, corelată cu amnistia deţinuţilor cu condamnări de mai puţin de 7 ani sunt in măsură să pericliteze statul de drept – după cum mai multe cancelarii internaţionale s-au pronunţat deja. Astfel, Partidul Democrat Liberal nu poate rămâne indiferent la aceste abuzuri fără precedent la adresa statului de drept şi în acest sens a iniţiat un ‘marş al tăcerii’ cu scopul de a denunţa recentele măsuri de natură să pericliteze agenda europeană a României.

Vineri, peste 100 de democrat liberali s-au deplasat de la sediul PDL Dolj până în faţa Prefecturii fără scandări, solicitând discuţii cu reprezentanţii Guvernului în teritoriu şi purtând niste pancarte care conţineau mesaje adresate majorităţii USL:

Ponta taxează nu guvernează!

Taxa pe benzină şi impozitul pe stâlpi. Mulţumim Ponta!

2014 - Scumpiri şi Falimente! Mulţumim Ponta şi Antonescu!

Guvernul Ponta, fabrică de şomeri.

Chiţoiu şi Antonescu s-au predat lui Iliescu!

PNL, unde eşti? Ţara o nenoroceşti!

Adio dulce Românie! S-a dat liber la Hoţie!

Corupţie legalizată! Mulţumim PSD+PNL!

Furaţi, furaţi că oricum scăpaţi! Mulţumim PSD + PNL!

Super Imunitate pentru Super Corupţi! Mulţumim PSD+PNL!

 
Curs valutar BNR - 16-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj