Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Claudiu Manda: Oamenii vor vota şi în funcţie de percepţia pe care o au faţă de activitatea guvernului, a parlamentarilor, a consiliului judeţean, şi a primarilor noştri
Vera IONESCU ,9 februarie 2014,23:58 nr. afisari:1989

Alegerile europarlamentare sunt foarte importante pentru PSD Dolj, iar organizaţia judeţeană îşi doreşte un scor foarte bun. Declaraţia a fost făcută de preşedintele social-democraţilor doljeni, Claudiu Manda, într-o emisiune televizată. Claudiu Manda a mai spus că în cadrul Comitetului Executiv, care a avut loc joi, 6 februarie, lista cu candidaţii pentru scrutinul din 25 mai 2014 a fost votată cu unanimitate de voturi, fără niciun scandal, sau alte discuţii în contradictoriu.  

Tratăm alegerile europarlamentare cu toată seriozitatea, pentru că sunt foarte importante pentru noi. Am trecut de o primă etapă în Comitetul Executiv al PSD unde am votat lista cu candidaţii. Activitatea domnului Victor Boştinaru a fost evaluată, şi-a făcut treaba la Bruxelles, motiv pentru care este pe listă pe un loc eligibil. În ceea ce priveşte relaţia domnului Victor Boştinaru cu PSD Dolj pot spune că cel puţin de când sunt eu preşedinte a fost un coechipier foarte bun.
A spus Claudiu Manda

Preşedintele PSD Dolj a explicat şi care sunt motivele pentru care se aşteaptă ca la alegerile europarlamentare organizaţia judeţeană să scoată un scor foarte bun.  

Este clar că aceste alegeri nu vor fi privite de oameni doar din perspectiva europeană. Alegătorii se vor uita şi la activitatea Primăriei Craiova, unde lucrurile evoluează foarte bine. Şi pot da drept exemplu deszăpezirea şi tonele de zăpadă cărate de pe străzile din Craiova în afara municipiului. Proiectul Craiova Capitală Culturală 2021 este unul care merge într-o direcţie bună, cu evenimente de calitate. Anul aceste vor fi implementate o serie de alte proiecte, foarte importante pentru craioveni. Am discutat şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, domnul Ion Prioteasa. Avem la nivelul judeţului Dolj Masterplanul de deşeuri, care urmează să fie implementat. Masterplanul de apă s-a extins şi în alte localităţi, care vor avea apă şi canalizare. Vor continua proiectele pe bani europeni, vor veni şi bani guvernamentali. Sunt foarte multe proiecte în localităţile din judeţul Dolj şi în Craiova, iar asta ne face să credem că şi scorul la alegerile europarlamentare va fi unul bun, pentru că aşa cum spuneam oamenii vor vota şi în funcţie de percepţia pe care o au faţă de activitatea guvernului, a parlamentarilor, a consiliului judeţean, şi a primarilor noştri.
A mai declarat preşedintele PSD Dolj Claudiu Manda

 
Curs valutar BNR - 16-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj