Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Claudiu Manda, la Drăgoteşti
«Am venit să vă spunem că suntem alături de domnul primar şi că vom susţine proiectele pe care domnia sa le va demara»
,27 octombrie 2013,23:33 nr. afisari:2629

Sâmbătă, 26 octombrie 2013, a fost sărbătorită cea de-a şasea ediţie a Zilei Comunei Drăgoteşti. Peste 1.000 de oameni, în frunte cu primarul Dumitru Dincă, au profitat de ziua frumoasă şi au petrecut alături de cei dragi, într-o atmosferă de sărbătoare. Preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a răspuns la invitaţia primarului Dumitru Dincă, fiind însoţit de o delegaţie numeroasă.

Vă rog să credeţi în sinceritatea mea când vă spun că mă bucur foarte mult că avem o delegaţie atât de numeroasă la sărbătoarea noastră, condusă de domnul preşedinte al PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, şi de domnul preşedinte executiv, deputatul Ion Călin. Le mulţumim tuturor pentru prezenţă şi sunt convins că vor fi alături de noi la toate proiectele pe care le vom demara. Vă mulţumesc şi dumneavoastră pentru prezenţa într-un număr atât de mare şi vă doresc să aveţi o zi frumoasă. La mulţi ani!
Le-a spus celor prezenţi primarul Dumitru Dincă

Deputatul Ion Călin le-a transmis şi el un mesaj locuitorilor din Drăgoteşti:
Mă bucur să fiu şi astăzi alături de dumneavoastră, aşa cum am fost în ultimii ani, şi cum vom fi şi de acum înainte, pentru că sunt deputat de Drăgoteşti, şi am fost trimis în Camera Deputaţilor să reprezint şi interesele dumneavoastră. Vă doresc să aveţi o zi frumoasă, să vă bucuraţi de cei dragi şi să îl susţineţi în continuare pe domnul primar Dumitru Dincă, un om care merită toată aprecierea noastră.

Înainte de a urca pe scenă pentru a le transmite oamenilor din Drăgoteşti câteva gânduri, preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a stat de vorbă cu aceştia, le-a ascultat problemele şi i-a asigurat că vor avea parte de toată atenţia PSD Dolj pe viitor.

Vă mulţumesc pentru invitaţie şi vă spun şi eu la mulţi ani, dumneavoastră şi celor care îşi sărbătoresc ziua numelui! În primul rând vreau să vă spun că aveţi un primar destoinic, pe care noi, cei din Organizaţia Judeţeană, îl apreciem foarte mult. Am trecut prin mai multe sate şi am văzut că a realizat ceva în fiecare. Nu am venit doar să vă vedem, să vă salutăm şi să plecăm. Aşa cum vă spuneam şi înainte de a urca pe scenă, am venit să vă spunem că suntem alături de domnul primar şi că vom susţine proiectele pe care Domnia sa le va demara, şi mă refer la cele de introducere de apă şi canalizare în satul Buzduc, înfiinţarea de părculeţe - am văzut unul foarte frumos în drumul nostru - şi implementarea altor proiecte necesare comunităţii. La mulţi ani încă o dată şi să vă bucuraţi de cei dragi.
A declarat preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda

Din delegaţia preşedintelui Claudiu Manda au făcut parte: preşedintele executiv al PSD Dolj - Ion Călin, vicepreşedinţii Alina Tănăsescu, Cosmin Vasile, Mihai Neaţu, Nicolae Vrapcea, secretarul executiv Nuţa Tudor, primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, şi primarul Işalniţei - Ovidiu Flori.

-----------------------------------------------

Peste 150 de social-democraţi au fost prezenţi la comemorarea eroilor neamului

Vineri, la Cimitirul Sineasca din Craiova a fost sărbătorită Ziua Armatei României şi au fost depuse coroane de flori la monumentul eroilor. Preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a fost şi el prezent la eveniment.

Astăzi (vineri, 25 octombrie 2013 - n.r.), împreună cu colegii mei de partid, am participat la Ziua Armatei României, instituită prin Decretul nr. 381 din 1 octombrie 1959. Eliberarea teritoriului naţional s-a obţinut prin lupta eroică a peste 525.000 de militari angajaţi nemijlocit în luptă, între 23 august şi 25 octombrie 1944, iar dintre aceştia au fost ucişi sau răniţi circa 58.000. Pentru cinstirea memoriei acestor eroi ai neamului, am depus şi noi o coroană. Data de 25 octombrie, simbol al tuturor bătăliilor şi eroilor neamului românesc, va dăinui în sufletele românilor ca ziua în care ţara îşi sărbătoreşte Armata şi pe cei care au fost sau sunt în slujba ei. La mulţi ani Armatei României!
A declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda

De remarcat că delegaţia PSD Dolj a fost una numeroasă. Peste 150 de pesedişti au fost prezenţi la comemorarea eroilor neamului.Se pare că PSD Dolj strânge rândurile, mai ales după ce liderul social-democraţilor doljeni a anunţat că vrea scor mare la europarlamentare.

PSD Dolj este cel mai mare partid din judeţ şi ne dorim ca organizaţia noastră să fie prima din ţară. Prezenţa noastră într-un număr atât de mare este în primul rând un semn de respect pentru evenimentul la care am luat parte, dar şi unul de respect faţă de noi, ca partid. Dacă suntem cea mai mare organizaţie, trebuie să ne comportăm ca atare, şi aşa va fi de acum înainte.
A subliniat Claudiu Manda

 
Curs valutar BNR - 18-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj