Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
VIDEO / CLIPE de GROAZĂ pentru o femeie însărcinată : A fost BĂTUTĂ şi alungată din casă de soţ
Violenţa domestică face zilnic victime.
,2 iunie 2015,18:37 nr. afisari:3143

O femeie din Târgu Jiu a trăit momente de groază, când într-o criză de nervi a soţului a fost bătută şi dată afară din casă cu tot cu bebeluşul de nici doi ani, informează România TV. Femeia este din nou însărcinată în şase luni. Autorităţile i-au sărit în ajutor, iar acum are nevoie de timp să depăşească şocul trăit.

Femeia trăieşte un adevărat coşmar. Căsătorită de doar două luni cu bărbatul cu care are deja un copil, iar cel de-al doilea este pe drum, femeia s-a trezit aruncată în stradă.

A luat cuţitul, m-a alergat şi când am văzut că insistă să plec am luat căruţul şi am plecat pe jos. Am venit şapte kilometri cu fata. Soţul cu care m-am căsătorit acum două luni de zile m-a bătut şi m-a scos afară din casă, motivul fiind banii.
A spus femeia

Scandalul a pornit, povesteşte femeia, de la alocaţia copilului, care, sosită retroactiv a cumulat 1.800 de lei. La vederea banilor, spune ea, soţul ei a provocat un adevărat scandal, deşi au o situaţie materială bună şi nu duc lipsă de nimic.

S-a văzut cu banii în mână, a zis ia zece lei şi pleacă. Cu tot cu copil. Mai sunt însărcinată şi în şase luni.
Spune femeia

Tânăra mamă, de loc din judeţul Olt, povesteşte că a cerut în alte dăţi sprijinul poliţiei, dar că nu ar fi primit protecţie. A ajuns însă în Centrul maternal din Târgu Jiu unde a fost adăpostită.
Mama este internată de urgenţă în centrul maternal, apoi se urmează paşii unei anchete. Din păcate, cazarea într-un centru maternal nu poate depăşi un an de zile, după care mama trebuie să găsească o altă soluţie pentru ea şi copii.

 

 
Curs valutar BNR - 16-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj