Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
VIDEO / Carnagiu pe o şosea din Oltenia din cauza unui şofer ocupat cu o prostituată. Doi morţi şi cinci răniţi grav
A fost găsită prostituata implicată în accidentul de pe Valea Oltului. Femeia a povestit ce făcea cu şoferul
Doi oameni au murit zdrobiţi în maşina cu care se îndreptau spre casă, iar 5 persoane se afla in stare foarte gravă
,11 iunie 2015,11:24 nr. afisari:6023

A fost găsită femeia care se afla în TIR-ul ce a spulberat patru maşini pe Valea Oltului la începutul săptămânii. Doi oameni au murit atunci pe loc, iar alţi cinci au suferit răni grave. Femeia le-a spus anchetatorilor că a ajuns în cabina TIR-ului după ce a făcut autostopul, iar accidentul s-a produs în momentul în care şoferul a încercat să o dezbrace.

O tragedie a avut loc, luni seară, pe Valea Oltului. Doi oameni au murit zdrobiţi în maşina cu care se îndreptau spre casă, iar 5 persoane se afla in stare foarte gravă. Vinovat este şoferul unui TIR, care în timpul mersului, era ocupat cu o prostituată. Bărbatul a intrat cu mastodontul pe contrasens şi a spulberat 3 masini de pe carosabil.

Mărturia prostituatei este esenţială în dosar, asta după ce şoferul a declarat că frâna n-a mai funcţionat. Martorii spun însă că bărbatul a pierdut controlul volanului perntru că a fost distras de prostituată.

Femeia a fost găsită după două zile şi dusă la poliţie pentru a povesti ce s-a întâmplat în timpul accidentului. Ea a spus oamenilor legii că în accidentul s-a produs în momentul în care şoferul a încercat să o dezbrace.

--------

UPDATE / TRAGEDIE: Fiica directorului general ANPIS Adrian Toader a murit în accidentul de la Bujoreni

Tragedie în familia directorului general de la ANPIS, vâlceanul Adrian Toader. Fiica sa, în vârstã de 31 de ani, Adriana Toader, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţã Vâlcea, în urma rãnilor pricinuite de teribilul accident, care a avut loc la Bujoreni - judeţul Vâlcea, luni, 8 iunie a.c., în jurul orelor 19.50.

Poliþiştii care au ajuns la faţa locului au spus cã acolo era un adevãrat carnagiu şi cã de mult nu au mai vãzut aşa ceva. Bilanþul tragic se ridicã la 7 victime, din care 3 persoane decedate, 2 rãnite grav şi încã 2 persoane rãnite uşor. Vinovat de aceastã tragedie se face şoferul cisternei, care se deplasa în direcţia Rm. Vâlcea – Cãlimãneşti, Ion Puciu, de 43 de ani, din Bihor.

Din nefericire, doi pasageri din Audi nu au avut nicio şansã de supravieţuire, cisterna trecând efectiv cu roţile peste plafonul maşinii. Constantin Gherghiceanu şi Elena P. - 61 de ani, din Bucureşti, au murit pe loc, iar alţi doi pasageri Ion P., de 57 ani, şi Luţa Gherghiceanu au suferit multiple traumatisme, supravieþuind accidentului.

---------------

Tragedie luni seară pe Valea Oltului. Doi oameni au murit zdrobiţi în maşina cu care se îndreptau spre casă, iar 5 persoane se afla in stare foarte gravă. Vinovat este şoferul unui TIR, care în timpul mersului, era ocupat cu o prostituată, spun martorii. A intrat cu mastodontul pe contrasens şi a spulberat 3 masini de pe carosabil.

Trei maşini au fost spulberate în câteva secunde de mastodontul care a intrat violent pe contrasens. Bilanţul este tragic: doi oameni au murit pe loc, iar alţi cinci au fost răniţi extrem de grav.

Un eveniment cu consecinte deosebit de grave. Doua persoane decedate, trei ranite grav şi să vedem starea celorlate doua persoane. Conducatorul unei autocisterne a patruns pe contrasens unde a lovit trei autoturisme.
A declarat un poliţist

Cele trei maşini au fost împrăştiate pe şosea ca popicele. Doi pasageri au fost aruncaţi din maşini în urma impactului. Autocisterna s-a oprit într-un TIR din coloană.
Zgomotul infernal a scos oamenii din casă. Martorii spun ca in momentul accidentului, şoferul TIR-ului era ocupat cu o prostitiuata luată la ocazie.

Mai multe Ambulanţe i-au preluat pe răniţi. Traficul în zonă a fost dat peste cap mai bine de o oră. Poliţiştii au deschis dosar penal şoferului vinovat pentru ucidere din culpă, iar prostituata este căutată de oamenii legii.

Sursa – rtv.net

 
Curs valutar BNR - 18-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj