Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Mehedinţi: Judokanii cu epoleţi
Iulian Gogonea ,23 martie 2015,00:02 nr. afisari:1550

Doi poliţişti de frontieră mehedinţeni s-au întors cu medalii de la Competiţia Naţională de Judo organizată de Ministerul Afacerilor Interne. Competiţia a avut zilele trecute în municipiul Deva şi a aliniat la start peste 100 de poliţişti de frontieră, poliţişti, jandarmi şi pompieri.

Doi poliţişti de frontieră din Mehedinţi au câştigat titluri de campioni naţionali la competiţia anuală de judo categoria + 100 kilograme şi categoria – 60 kilograme, organizată de Ministerul Afacerilor Interne.

În municipiul Deva a avut loc Competiţia Naţională de Judo organizată de Ministerul Afacerilor Interne la care au participat cei mai buni poliţişti de frontieră, poliţişti, jandarmi şi pompieri; campioni la competiţiile judo din structurile operative ale ministerului. Din echipa Poliţiei de Frontieră Române a făcut parte agentul principal Marinaşi Adrian din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Gârla Mare şi agent şef adjunct Moraru Corina, poliţistă de frontieră în cadrul Biroului de Supraveghere şi Control Naval aparţinând Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.
A declarat comisarul- şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi

La competiţia de judo categoria + 100 kilograme agentul principal Marinaşi Adrian a ocupat ocupat locul I obţinând medalia de aur. De altfel şi în anul 2014 agentul principal Marinaş Adrian a obţinut locul II în municipul Turnu Severin în cadrul aceleiaşi competiţii. Acesta este un participant activ la competiţiile de judo şi lupte libere ale Ministerului Afacerilor Interne de aproximativ 8 ani obţinând numai locuri pe podium la concursurile judeţene, regionale şi naţionale ale Ministerului Afacerilor Interne.

Este absolvent al Şcolii de Agenţi a Poliţiei de Frontieră Oradea şi lucrează în structurile operative ale Poliţiei de Frontieră Române de 8 ani.Medalia de argint la categoria – 60 kilograme femei a fost obţinută de agentul şef adjunct Moraru Corina, poliţistă de frontieră în cadrul Biroului de Supraveghere şi Control Naval aparţinând Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, aceasta participând pentru prima oară la această competiţie.

 
Curs valutar BNR - 18-08-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj