Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Pedeliştii severineni şi-au ales preşedintele
Iulian Gogonea ,9 octombrie 2013,00:03 nr. afisari:5379

Mircea Grosu este noul preşedinte  al  filialei municipale a PDL Drobeta Turnu Severin, fiind confirmat în funcţie în urma alegerilor care s-au defăşurat recent la întrunirea Consiliului Local de Coordonare. Grosu a fost viceprimar al Severinului în mandatul trecut, iar acum e liderul de grup al consilierilor locali PDL în CL Severin.

Plecăm la drum cu gândul reconstrucţiei partidului, care a mai câştigat o dată alegerile în Turnu Severin, care le-a câştigat şi acum, dar, din cauza unor colegi care au trecut de partea USL, nu ne putem exercita drepturile care ne revin pentru severineni, pentru cei care ne-au votat. Dar mergem mai departe. Reconstruim.
A declarat, încrezător, Mircea Grosu

La rândul său, secretarul general executiv al PDL Mehedinţi,Dumitru Mărculescu, îşi propune ca echipa nou formată la nivelul organizaţiei municipale să găsească şi mijloacele prin care să-şi îndeplinească obiectivele.

Este un nou început. Asta înseamnă că ne reorganizăm, înseamnă că ne propunem obiective şi, în mod firesc, căutăm metodele ca aceste obiective să fie îndeplinite.
Dumitru Mărculescu

Organizaţia municipală a Partidului Democrat Liberal a câştigat alegerile în Drobeta Turnu Severin în anul 2008 şi în 2012. Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, şi-a câştigat ambele mandate de primar având sprijinul filialei. Imediat după alegerile din iunie 2012, în cadrul Consiliului Local, democrat-liberalii au pierdut majoritatea şi au ajuns în opoziţie, după ce mai mulţi aleşi PDL au trecut de partea reprezentanţilor USL. Fostul viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin din perioada 2008 - 2012, Mircea Grosu, deţine funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale de la mijlocul lunii aprilie 2013, când Biroul Permanent Judeţean al PDL a dizolvat Organizaţia Drobeta Turnu Severin, iar  primarul Constantin Gherghe a pierdut funcţia de preşedinte al PDL Drobeta Turnu Severin şi a rămas simplu membru.La alegeri au participat preşedintele PDL Craiova, Marinică Dincă, dar şi Dan Vâlceanu, şeful PDL Gorj.

Organizaţia este la fel de puternică şi vreau să vă aduc aminte că, indiferent cât de multe lovituri am primit din afară şi din interior, partidul nu numai că nu a căzut, dar devine din ce în ce mai puternic.
Marinică Dincă, liderul PDL Craiova

În perioada următoare se vor organiza alegeri şi pentru desemnarea unui nou birou politic judeţean. Filialala PDL Mehedinţi este condusă, cu titlu interimar, de senatorul Marius Bălu, fost preşedinte al CJ Mehedinţi.          

 
Curs valutar BNR - 20-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj