Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Direcţia de taxe şi impozite îi ignoră pe cetăţenii Craiovei
Asineta GÎSCAN ,23 ianuarie 2014,01:22 nr. afisari:3191

Direcţia pentru taxe şi impozite se detaşează de orice obligaţie! Conducerea instituţiei nu face altceva decât să ignore complet atât populaţia craioveană,cât şi presa locală. Zile la rând am încercat să luăm legătura cu directorul executiv pentru a ne furniza câteva informaţii referitoare la cum stau lucrurile, la început de an, în ceea ce priveşte achitarea taxelor şi impozitelor de către cetăţeni. În toate aceste zile am putut vorbi doar cu secretara directorului executiv, care nu a făcut altceva decât să se disculpe de orice obligativitate de serviciu, susţinând sus şi tare că dânsa nu ne poate oferi nicio informaţie care să ne ajute să luăm legătura cu directorul. Femeia l-a „îndrumat” pe reporterul cotidianului Ediţie Specială să procedeze aşa cum ştie mai bine pentru a afla informaţiile dorite.

În plus, angajata în cauză ne-a invitat să mergem la Direcţie pentru a vorbi cu directorul executiv. Cum se face oare că directorul executiv nu este disponibil telefonic, dar cu toate acestea se află la locul de muncă? Surpriză sau nu, la sosire am aflat cu stupoare, de la aceeaşi persoană,faptul că directorul nu se află în clădire. Am fost din nou „sfătuiţi” să revenim cu altă ocazie, în condiţiile în care ni s-a spus că putem veni în orice moment la sediul instituţiei. Totuşi am insistat şi am cerut secretarei numărul de telefon al directorului, aceasta ne-a refuzat din nou şi ne-a spus că nu ne poate oferi un număr de telefon. Angajata în cauză, a zis că putem cere informaţii numai dacă avem de rezolvat o problemă personală, altfel aceasta nu ştie când putem lua legătura cu directorul. Cu aceeaşi nonşalanţă,femeia ne-a spus să îi cerem conducerii informaţiile de care avem nevoie atunci când o întâlnim.

Pe stradă, doamna seretară, sau unde? Cu alte cuvinte, secretara ne-a îndrumat să tot venim pentru ca apoi să putem constata că venim degeaba. Cu părere de rău, nimeni din acea instituţie nu ne poate oferi informaţiile de care avem nevoie şi care ar fi avut scopul să informeze publicul craiovean.

 
Curs valutar BNR - 20-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj