Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Filarmonica «Oltenia» din Craiova găzduieşte astăzi, 26 aprilie, începând cu ora 12, un concert politic
Alegeri la PSD Dolj
Biroul Permanent Judeţean al social-democraţilor a luat act de demisia lui Ion Prioteasa din funcţia de preşedinte al organizaţiei
Ionela PREDESCU ,25 aprilie 2013,21:22 nr. afisari:3350

Biroul Permanent Judeţean Dolj al PSD, care s-a întrunit, miercuri, în şedinţă şi a luat act de demisia lui Ion Prioteasa din funcţia de preşedinte al PSD Dolj, a stabilit că astăzi, 26 aprilie, începând cu ora 12, la Filarmonica “Oltenia” din Craiova se va desfăşura Conferinţa Judeţeană de Alegeri a organizaţiei judeţene, în cadrul căreia va fi desemnat noul preşedinte.

Biroul Permanent Judeţean Dolj al PSD, întrunit astăzi (n.r. - miercuri) în şedinţă, a luat act de demisia domnului Ion Prioteasa din funcţia de preşedinte al organizaţiei. Considerăm că decizia este un act de voinţă unilateral, care nu poate fi comentat. Domnul Ion Prioteasa, preşedinte al Consiliului Judeţean, rămâne membru al Organizaţiei Judeţene şi îl aşteptăm să se alăture echipei de conducere. Membrii Biroului Judeţean au votat demararea procedurilor de organizare a Conferinţei Judeţene de Alegeri. Data la care delegaţii Conferinţei Judeţene de Alegeri se vor întruni a fost stabilită pentru vineri, 26 aprilie 2013, ora 12, la Filarmonica «Oltenia» din Craiova.
Comunicat emis de PSD Dolj

Potrivit sursei citate, deciziile de miercuri ale Biroului Permanent Dolj al PSD au fost luate cu unanimitate de voturi ale membrilor, “asta demonstrând unitatea echipei şi dorinţa de continuitate, în spiritul de învingători, căpătat de-a lungul atâtor lupte electorale câştigate”. Amintim că preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a anunţat, marţi, că demisionează  din funcţia de preşedinte al organizaţiei doljene a PSD. Potrivit preşedintelui CJ Dolj, Ion Prioteasa, motivul care a stat la baza deciziei a fost  că de mai multă vreme a fost declanşată o campanie perfidă de obturare a imaginii sale publice.

Practic, de mai multă vreme, a fost declanşată o campanie perfidă de obturare a imaginii mele publice, de desconsiderare a atribuţiilor pe care le aveam, în temeiul statutului partidului, făcându-se resimţite centre de putere la nivelul conducerii organizaţiei judeţene Dolj, care au procedat, fără nicio consultare colegială, la numiri de oameni în funcţii de decizie la nivelul serviciilor deconcentrate, generând confuzie. În aceste circumstanţe, înţeleg să procedez în singura manieră cu putinţă care să evite ruperea organizaţiei judeţene, la a cărei unitate, coerenţă şi forţă am participat nemijlocit. De aceea cred că singura soluţie, în momentul de faţă, este demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei Dolj a PSD, rămânând un simplu membru de partid.
Prioteasa, într-o declaraţie de presă

 
Curs valutar BNR - 16-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj