Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
foto - realitateavalceana.ro
Pistol demisionează din funcţia de vicepreşedinte al CJ Vâlcea
Vera IONESCU ,18 decembrie 2014,00:06 nr. afisari:1586
Aşa cum ulii năvălesc pe cadavre, consilierii judeţeni vâlceni se muşcă între ei pentru funcţia de şef al instituţiei rămasă liberă după decesul lui Ion Cîlea. Ieri s-a înregistrat un nou eşec în desemnarea unui preşedinte interimar al CJ Vâlcea.
Şedinţa a fost boicotată tocmai de liberali. Aceştia nu vor ca vicepreşedintele Bogdan Pistol, coleg de partid cu ei, să preia atribuţiile de şef. Astfel că l-au forţat să demisioneze.
Culmea este că pesediştii l-ar fi vrut pe Pistol ca preşedinte interimar, n-au fost penelişti care să-l susţină. Pentru a debloca activitatea instituţiei şi pentru a nu exista riscul ca angajaţii CJ să nu îşi primească salariile în ianuarie, pesediştii au propus în şedinţa extraordinară de astăzi ca Bogdan Pistol să ocupe funcţia de preşedinte interimar, scrie adevarul.ro. 
Pentru că la întrunire s-a prezentat un singur consilier PNL, este vorba despre Alina Lupu, cele 15 voturi primite de Pistol au fost insuficiente, iar liberalul a fost nevoit să le facă pe plac colegilor de partid şi să anunţe că demisionează din funcţia de vicepreşedinte al CJ Vâlcea, mai arată sursă citată.
 
Vreau să le mulţumesc colegilor mei din PNL: Mircea Poenaru, Gică Păsat, Claudia Militaru, Victor Popescu, Alina Lupu, căreia îi mulţumesc pentru curajul de care a dat dovadă. Le mulţumesc şi celorlalţi, şi lui Cristi Buican, şi lui Romică Bulacu. Nu ţineam la această funcţie de preşedinte interimar, dar găsisem că e normal să punem în aplicare această soluţie, din punct de vedere moral şi legal. Nu s-a putut. Va anunţ că îmi dau demisia din funcţia de vicepreşedinte al CJ Vâlcea, mi se pare un lucru corect pentru deblocarea situaţiei.
A spus Bogdan Pistol, imediat după anunţarea rezultatului votului secret, potrivit adevărul.ro
 
Consilierii judeţeni se întrunesc şi astăzi în şedinţa extraordinară, pentru a patra oară în doar o săptămână, în încercarea de a desemna un preşedinte interimar. 
Bogdan Pistol nu este agreat de preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, drept urmare, nu este susţinut de colegii din CJ.
Celălalt vicepreşedinte care ar putea prelua interimatul este pesedistul Dumitru Perşu.
 
Curs valutar BNR - 21-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj