Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Şedinţă la Consiliul Judeţean Olt
Dragoş Ostroveanu ,29 martie 2015,23:59 nr. afisari:1842

La sfârşitul săptămânii trecute pe ordinea de zi a şedinţei la C.J. Olt, printre cele 18 proiecte de hotărâri au existat două importante.
Pe ordinea de zi la punctul nr. 1 a fost validarea mandatului de consilier judeţean Dumitru Mugurel Crăciunică în locul lui Anton Drăguinea. Noul consilier judeţean face parte din PP-DD. Trebuie spus că au trecut 3 luni de zile de la demisia fostului consilier până la stabilirea şi numirea noului consilier judeţean.

Trebuie menţionat că proiectul a fost iniţiat de Paul Stănescu, preşedintele C.J. Olt şi prezentat de  Nicolae Vitan – preşedintele Comisiei pentru administraţie publică, juridică, apărarea ordinii publice respectarea drepturilor omului şi relaţii cu cetăţenii. Proiectul a fost votat în unanimitate.
Conform legii, după validarea mandatului, noul consilier, cu mâna pe Biblie, a depus jurământul de credinţă în faţa colegilor săi, dar şi a conducătorilor din CJ Olt. Tot în acea şedinţă consilierii judeţeni au aprobat şi modificarea şi completarea Comisiei de specialitate pentru agricultură, silvicultură, industrie, servicii publice şi comerţ a Consiliului Judeţean Olt, Dumitru Mugurel Crăciunică fiind desemnat ca făcând parte din acea comisie.

Punctul 16 pe ordinea de zi a fost: “ Proiect de hotărâre cu privire la modificare raport de serviciu prin exercitare cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere vacantă de director executiv al Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Olt “, în fapt numirea interimar, pe o perioadă de maxim 6 luni a noului director la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Olt. În speţă este vorba de modificarea raportului de serviciu al lui Marian Cătănoiu, prin exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere vacante de director executiv al DJEP Olt.

Trebuie spus că, începând cu data de 1 ianuarie 2015, a încetat raportul de serviciu al lui Ion Catrina, directorul executiv al Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Olt, prin îndeplinirea condiţiilor de pensionare pentru limită de vârstă. Înainte de a fi numit interimar, în noua funcţie , Marian Cătănoiu, a fost şeful Serviciului de Stare Civilă din cadrul Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor (DJEP) Olt.
Aşa cum era de aşteptat proiectul de hotărâre a fost aprobat în unanimitate.

 
Curs valutar BNR - 21-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj