Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Daruri pentru copii din Caracal şi Dobrosloveni
,22 decembrie 2014,23:59 nr. afisari:1542
În acest weekend fundaţia ROMANAŢI din CARACAL a participat la mai multe acţiuni umanitare. La Caracal, membrii acestei fundaţii au premiat o elevă olimpică a Centrului de Excelenţă de la Liceul “Mihai Viteazul” Caracal. 
 
„Întotdeauna Caracalul a propus valori la nivel naţional. Astăzi am premiat o elevă care de patru ani consecutiv participă, cu rezultate notabile, la faza naţională la Olimpiada de chimie, domnişoara Tănasie Ioana. Tot timpul Municipiul Caracal susţine această parte de excelenţă a învăţământului şi sportului”, a declarat primarul Caracalului Eduard Ciocăzanu. 
 
Eleva olimpică a mulţumit pentru premiul primit. 
 
„Vă mulţumesc pentru faptul că v-aţi întors faţa puţin pentru a răsplăti şi susţine performanţa care se obţine prin multă muncă, dar această muncă nu este doar din partea elevului ci este rezultatul unei munci de echipă”, a spus Ioana Tănăsie, eleva olimpică.
 
Secretarul Fundaţiei ROMANAŢI, notarul Şerban Cernat, a declarat, la rândul său: 
„De data aceasta am zis să ne implicăm şi în viaţa educaţională pentru că  numai prin educaţie putem crea o societate care să fie bazată pe valoare. Ioana, voi sunteţi promotorii noii revoluţii, veţi fi actanţii ei, dar nu o revoluţie sângeroasă ca cea din ’89, ci revoluţia educaţiei prin educaţie.”
 
Membrii Fundaţiei ROMANAŢI au oferit şi o sponzorizare secţiei de chirurgie de la Spitalul Municipal Caracal (în produse şi bani) şi cadouri de Crăciun celor 50 de copii de la Centrul de Recuperare a Copilului cu Dizabilităţi.
Seara cei de la Fundaţia ROMANAŢI au fost invitaţii primarului comunei DOBROSLOVENI unde au participat la un dineu finalizat cu o licitaţie cu obiecte confecţionate de către copiii din localitate.  Fondurile strânse au fost dăruite bătrânilor şi copiilor nevoiaşi din Dobrosloveni.
 
Curs valutar BNR - 18-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj